arrow_drop_up arrow_drop_down
Helaas...
Deze leuke job is vervuld! maar blijf onze site en social media kanalen in de gaten houden en wie weet komt jouw droombaan binnenkort voorbij!

Administratieve Vastbijter|20-24 uur

“die met het juiste bijltje hakt bij ieder leasecontract”

Ben jij dé collega die met een administratieve blik de leasecontracten van onze klanten met stiptheid beheert?  

Dan zijn wij ter uitbreiding van ons team vol gas op zoek naar jou!

Wie wij zijn 
Een merkonafhankelijke full-service specialist gericht op verkoop, lease, reparatie en onderhoud van auto’s, bedrijfswagens én het grotere werk. Met een team van 20 collega’s maken we elke dag klanten blij en dus ook ons zelf. Door het leveren, repareren en onderhouden van klantvoertuigen aangevuld met onze wasstraat, staat hun wagenpark er altijd in topconditie bij.  


Is dit jouw beurt?
Dan heb je een echte schakelfunctie en beweeg je centraal in ons team. In de eerste plaats ben je van A tot Z verantwoordelijk voor een goede (financiële) administratie van de leasecontracten en bijt je je hierin vast. Je ondersteunt de verkoop en staat paraat om hen te ontlasten en te voorzien van de juiste gegevens zodat zij zich op de klant kunnen richten.  


Contracten verschillen maar de vele mutaties die voorbij komen ook. Met een forecast hou jij niet alleen de looptijden van de contracten bij maar draagt ook zorg voor het tijdig wijzigen ervan en volgt reguliere zaken op met de klant. Tijdens de looptijd gebeurt er ook genoeg waar een oplossing voor bedacht moet worden en/of waar we actie op moeten ondernemen. Zoals het plannen van onderhoud, verwerken van boetes, verzekeringen regelen maar ook beheren van de debiteuren en crediteuren zijn onderdelen waar je op schakelt. Systematisch werken is jou dus op het lijf geschreven net als checken en analyseren van gegevens. Zo heb jij continu overzicht


Past dit bij jou? En heb jij verder… 

  •     HBO werk en denkniveau en afgeronde opleiding in een administratieve richting aangevuld met aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.  
  •     Plannen en organiseren tot kunst verheven waarbij je goed vooruit kunt kijken. 
  •     Commercieel inzicht voor het signaleren van kansen voortkomend uit de contracten. 
  •     De skills als het gaat om accuraat en ordelijk werken en ben je analytisch sterk. 
  •     Ambitie om door te groeien. Geen probleem, wij benutten graag je talent. 
  •     Wel oren naar het flexibel kunnen in vullen van je werktijden binnen onze openingstijden.
Auto Combi vlag

Enthousiast?

Zet de turbo maar aan want dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou!  
Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit t.a.v. W.W. Lenters naar sollicitatie@autocombi.nl

Koekje erbij?