arrow_drop_up arrow_drop_down
Anniek van Buren

Heej, leuk dat je er bent

Ik ben Anniek

Wie ik ben:

Mijn waarden:
  • Sociale betrokkenheid
  • Zelfontwikkeling
  • Plezier
  • Afwisseling
  • Doelgerichtheid

En verder...

Harde werker en handen uit de mouwen zijn mij op het lijf geschreven. Met mijn marketing achtergrond en expertise in Employer Branding kijk ik graag samen met jou naar wat jouw als persoon of bedrijf uniek maakt. Hoe kunnen we dit het beste inzetten om jezelf te onderscheiden van de rest. Ja, ik heb een hele leuke baan :)

Anniek van Buren tijdens de Alpe d'Huzes

Hallo wereld!

Ik mag graag op reis gaan en de wereld ontdekken. Een strand vakantie is niet voor mij weggelegd, doe mij maar iets actiefs of een stedentrip :)  Natuurlijk hoort daar de wintersport ook bij. Vakantie of geen vakantie, een uitdaging ga ik niet uit de weg. Deze foto is gemaakt tijdens de Alpe d'HuZes waar ik een super mooi bedrag voor een geweldig doel heb opgehaald. 

Foo Fighters concert

Waar is dat feestje?

Altijd in voor een feestje, plezier, gezelligheid en een dansje. Vele festivals en concerten heb ik al bezocht. Natuurlijk is Dauwpop mijn favoriet, praktisch in de achtertuin! Deze foto is gemaakt in Londen tijdens het concert van Foo Fighters. Als je het mij vraagt, de beste band die er is!

Anniek van Buren, Dames 1, The valley bucketeers

Sportief

Actief en sportief. Met mijn lengte van 1,65 cm leek het me goed om te gaan basketballen. Al heel wat jaren speel ik in Dames 1 bij The Valley Bucketeers. Motivator van het team en daarmee ook aanvoerster. 

Kever

Toet toet

Ja, als het mooi weer is mag ik graag rondrijden in mijn 

mooie kevertje! Echt een geweldige auto. 

Koekje erbij?