Page content

article content

Einde Vakantie!

Door Sanneke

Het moment:

Dat moment dat je terug komt van een heerlijke vakantie waarin je je werk hebt los gelaten en alleen maar hebt genoten van je dierbaren, de zon en een mooie omgeving. Weggedroomd hebt bij eindeloze uitzichten, plezier gemaakt hebt op gezellige campings, ontspanning gevonden hebt in luxe hotels en in alle gevallen heerlijk hebt gegeten onder het motto niets hoeft en alles mag. Maar dan…
Je eerste werkdag staat weer voor de deur. De wekker moet na weken weer gezet worden.

Het gevoel:

Hoe voel je je?  Heb je zin om weer te beginnen of kan de vakantie je niet lang genoeg duren.
Ga je vroeg naar bed en zorg je dat je weer fris en fruitig kunt verschijnen op kantoor. Of zak je de laatste avond nog even lekker door om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden.
Heb je zin je collega’s weer te zien of was je blij dat je van ze verlost was.
De wekker gaat. Sta jij meteen naast je bed of verstop je je onder de dekens en snooze je tegen beter weten in nog een paar minuten vakantie bij de tijd.

Het besef:

Na mijn vakantie waarin ik overigens heerlijk ontspannen en genoten heb met mijn dierbaren, stond ik weer te springen om naar het werk te gaan. Ik houd van vakantie en verveel me geen moment maar ik houd ook van mijn baan.  Het gevoel dat ik na mijn vrije dagen zonder moeite weer vrolijk aan de slag ga doet mij beseffen dat ik echt plezier heb in mijn werk en doe wat ik leuk vind. Wat een balans ervaar ik tussen vakantie en werk, beide geven energie en voldoening. Dit besef geeft mij rust.
Het gevoel wat je bij je werk krijgt als je er, in dit geval door vakantie, even uit bent kan een goede test zijn om jezelf te laten ervaren of je nog gelukkig bent in je baan.

Het genot:

De ideale baan is voor mij niet alleen het inhoudelijke van mijn functie en de werkzaamheden maar juist het team gevoel. De onderlinge sfeer, het enthousiasme van mijn collega’s en de heerlijke werkplek die we hebben.  Dat ik binnen dit team mag zijn wie ik ben. We hebben met zijn allen een gezamenlijk doel namelijk Jobbing vertellen. Omdat we zelf ervaren hoe belangrijk genieten van je baan is willen we dat Jobbing groot wordt. We gunnen het iedereen om met plezier naar het werk te gaan en een fijne dag te hebben met collega’s op een leuke werkplek. Of je nou werkgever of werknemer bent, student of zp’er, iedereen presteert het best binnen een prettige werksfeer.

Vertel het ons!

Comment Section

0 reacties op “Einde Vakantie!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.