arrow_drop_up arrow_drop_down
Jack de kantoorhond, Jobbing

Woef!

Ik ben Jack, de kantoorhond van Jobbing

Wie ben ik:

Mijn waarden:

  • Plezier
  • Relaties
  • Vrijheid
  • Sociale betrokkenheid
  • Beloning

Wat ik verder nog kwijt wil:

Mijn roots liggen in Limburg en bestond mijn eerste jaar uit veel structuur. Mijn baasje bracht mij veel kennis bij waardoor ik vooral veel kunstjes leerde. Ik kon al snel zijn aanwijzingen volgen en ging zitten, liggen maar ook pootjes geven. Toch was ik niet op mijn plek. Ook mijn baasjes merkten dit. Ik heb deze reden waarom ze mij weg hebben gedaan nooit goed begrepen. Als ik nu achteraf terug kijk snap ik het heel goed.

Ja, en nu? Nu ben ik kantoorhond bij Jobbing!

Jack de kantoorhond

Bourgondiër

Ik heb ontdekt dat mijn passie niet ligt bij het opdoen van kennis om allerlei kunstjes uit te voeren. Natuurlijk wil ik best gaan zitten en liggen wanneer daar wat eten tegenover staat. Eten is namelijk mijn hobby en daar zie ik ook een grote beloning in.

Jack de kantoorhond

Knuffel koning

Een andere passie die ik heb ontdekt en waar ik erg goed in ben is knuffelen. Het liefst lig ik strak tegen iemand aan en laat ik mij aaien. Op kantoor is dit best lastig te realiseren maar hier heb ik een weg in gevonden. Op de voeten liggen onder de grote tafel of ik spring even op schoot wanneer collega’s op de bureaustoel zitten. Ik merk dat het enorm gewaardeerd wordt dat ik ook interesse toon in waar zij mee bezig zijn. 

Jack de kantoorhond

Hokjes? Nee, daar hou ik niet zo van

Ik hou er niet van om in een hokje geplaatst te worden. Nee, ik ben wel gediend van mijn vrijheid. Tijdens wandelingen maak ik graag kennis met alle dieren en mensen. Soms wat onbenullig door zo de straat over te steken maar goed, ik ben gewoon enthousiast. Waar ik iets meer moeite mee heb is luisteren. Ze noemen mij ook wel eigenwijs. Tja, is dit dan zo erg? Ik ben iemand van grenzen opzoeken en af en toe ga ik net iets over het randje. Waar ik het heb verdiend om vooral los te lopen, merk ik wanneer ik te ver ben gegaan. Ik wordt dan teruggefloten in de vorm van dat ik aan de riem moet. Ach, heb ik toch mijn moment gehad dus zo erg vind ik dat niet.

Jobbing team

Ik ben een Jobber

Ik ben echt zo blij dat ik onderdeel van Jobbing mag zijn. Ik ben een echte jobber want ik focus mij te doen wat ik echt leuk vind. Dat is eten, bewegen, knuffelen en anderen om mij heen blij maken. Kunstjes doen past niet bij mij. Ik ben blij dat ik mijn droombaan heb gevonden en Jobbing het beste in mij naar boven haalt! Dank je wel collega’s!

Koekje erbij?