Kennismakingsactie Jobbing voor werkgevers

Jeuijjj, kennismakingsactie!

Heb je moeite met het invullen van vacatures vanwege de steeds krapper wordende arbeidsmarkt? Of krijg je zoveel reacties binnen en heb je nog steeds niet de juiste kandidaat aan tafel? Werving & selectie kost veel tijd (en geld) en dan is het nog maar de vraag of de investering het gewenste resultaat heeft.


Bij Jobbing gaan we buiten gewoon en doen we het echt anders. Speciaal voor jou hebben wij een actiepakket samengesteld om kennis te maken met ons en onze werkwijze.

Een goede werkrelatie is essentieel om het maximale uit je mensen te halen. Collega's die écht passen binnen jouw organisatie, meebewegen richting toekomst en continu het beste uit zichzelf halen. Zij bouwen de bedrijfscultuur en zorgen voor tevreden klanten en zakelijk succes. Jobbing helpt de juiste kandidaat aan tafel te krijgen want klikt ‚t dan werkt het!

Ramina

Wat we doen?

We starten met het in kaart brengen van jouw organisatiewaarden. De unieke typering van jouw werkomgeving zijn bepalend in het aantrekken van de beste kandidaten. Wat kenmerkend is voor jouw organisatie brengen wij samen met jou van binnen naar buiten.

De waarden worden gekoppeld aan een vacature naar keuze. Voor de openstaande vacature maken wij een position profile, oftewel een helder profiel van hetgeen jullie zoeken maar ook wat je doelgroep aanspreekt. Waar je normaal zoekt naar kennis en ervaring voegen wij in de zoektocht een dimensie toe die jouw vacature echt onderscheidend maakt. Noodzakelijk om de juiste personen te identificeren, vinden en vervolgens te benaderen.


Afhankelijk van jouw wens:

  • Stellen wij onze Jobtools beschikbaar voor jouw vacature. Met deze tools komen jouw potentiele kandidaten binnen handbereik. Op basis van de door jou aangegeven zoekcriteria gaan wij deze toppers actief benaderen.

EN/OF

  • Stellen wij een passende wervingscampagne op, inclusief vacaturetekst, waarmee jij op onderscheidende wijze de beste kandidaten binnen jouw doelgroep beter kunt bereiken. Laat potentiële kandidaten al in de werving zien dat je anders bent t.o.v. de vele vergelijkbare vacatures die open staan. 

Liever alleen een pakkende vacaturetekst? Dat kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden!

Het resultaat?!

De combinatie van jouw unieke waarden, de creatie van een position profile van de juiste kandidaat en het actief benaderen van potentiële kandidaten die echt bij je passen. 

Hiermee voeg je niet alleen een extra dimensie aan de huidige werving toe, je verdubbelt meer dan je kansen om de juiste kandidaten aan tafel te krijgen tegen een lage investering.

Ja, dat wil ik!

Dit totale pakket kost normaal € 2.500,- maar nu ter kennismaking ontvang je maar liefst 50% korting! 

50%
Neem contact met mij op