Wij zijn Jobbing, Klikt 't, dan werkt het!

Over ons

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen!

Ons DNA

De traditionele werving en selectiemarkt is in onze ogen totaal de weg kwijt en mist aansluiting met wat echt nodig is om bij elkaar te komen. Sinds de geboorte op een zolderkamer in 2014 vindt, verbindt en bemint Jobbing, ambitieuze mensen die zichzelf of hun organisatie een boost willen geven. Ontstaan vanuit de gedachte dat het vinden en verbinden van mensen, op de arbeidsmarkt helemaal anders en veel beter kan. Jobbing maakt het werven en vinden niet alleen sneller en eenvoudiger, maar vooral beter en weer leuk!

Dit zijn wij...

Ramina

Opper Jobber

Michelle

Job Supporter

Sanneke

Job Supporter

Anniek

Job Creator

Jack, de kantoorhond!

De rol van Jack: Job Confidant. Onze steun en toeverlaat! Een Jobber in hart en nieren, benieuwd waarom? Lees zijn verhaal.

Buitengewoon: Wauw, Jij Durft Zeker Anders!

Wauw:

Bij Jobbing ben je wauw, want jij bent uniek. Wij zijn toegankelijk voor iedereen. Wij laten mensen stralen en verbazen met ons enthousiasme, positieve kijk vanuit meerdere gezichtspunten en vooral persoonlijke benadering. We nemen je graag mee in onze beleving.


‘’Laat zien wie je bent, er zijn al zoveel anderen”

Jij:

Bij Jobbing draait het om jou. Wij staan in dienst van onze jobbers. Verbinden is onze kracht en daarom willen we je graag helpen bij het nemen van je volgende stap. Jij bepaalt zelf wat je wilt. Pak maar mijn hand…


‘Bepaal zelf wat je wilt’’

Durft:

Je hebt durf nodig om anders te denken maar zeker anders te doen. Om te durven zetten wij sfeer voorop. Dure woorden kennen wij niet. Spreektaal met een knipoog, daar houden wij van en durven dit te uiten. Dit maakt ons toegankelijk en hulpvaardig om er voor jou te kunnen zijn.


''Niets is onmogelijk’’

Zeker:

Bij Jobbing ben je zeker van geen gedoe. Wij zijn onszelf! Gaan uit van onze eigen kracht. Humor met een draai, niet plat maar bijzonder door de nuchterheid. Waarbij de professionaliteit niet wordt vergeten. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Buitengewoon betrouwbaar. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Wat je ziet is wat je krijgt. Dat is zeker!


‘’transparant en open is wat wij zijn’’

Anders:

Middels ons unieke DNA doen en denken wij (mo)sredna. Een tikkeltje eigenwijs en zeer vooruitstrevend zijn wij in de overtuiging dat het vinden van de juiste topper voor de job of het zoeken van de ideale baan persoonlijker en leuker kan. Ons motto is niet voor niets klikt’t dan werkt het. Wij ontdekken graag samen de wereld, dat doen we met plezier en dat gunnen we jou ook!


‘’Wij gaan graag buiten gewoon”