arrow_drop_up arrow_drop_down
Referentie Auto Combi voor Jobbing

Een service adviseur voor Auto Combi

Waar lag jullie behoefte?

Enige tijd terug zochten wij een nieuwe collega serviceadviseur en hebben wij Jobbing ingeschakeld. Goede mensen bereiken is altijd lastig maar binnen onze vacature was de juiste vinden voor deze schakelfunctie van essentieel belang. Om grip te krijgen op potentieel en onze kansen zo groot mogelijk te maken hebben wij Jobbing ingeschakeld om te helpen.


Jobbing benaderd de werving vanuit de doelgroep en in naam van de opdrachtgever. Jobbing zegt met hun werk- en denkwijze juist kandidaten en geen sollicitanten aan te trekken en zo de kwaliteit van de reacties te verhogen. Daarbij pakken ze het wervingsproces aan vanuit de doelgroep die ze willen bereiken en kijken welke elementen binnen onze organisatie aanwezig zijn. Dat ook nog eens voor een laagdrempelige investering met keuzemogelijkheden.

Wilfred Lenters

Jobbing wist precies te benadrukken welke elementen binnen onze organisatie aansprekend zijn voor de doelgroep en hoe dit in te zetten om de juiste kandidaten te bereiken.

Wilfred Lenters

Vacature auto combi

Hoe verliep het proces?

Na een vragenvuur over wat ons bedrijf nou zo aantrekkelijk maakt voor een nieuwe collega en het doorspreken van de functie, wisten zij precies wie wij zijn en wat wij zoeken. Dit was op zich al verrassend voor ons want je staat er niet altijd bij stil wat je als werkgever nou onderscheidend maakt. Nog verrassender was de eerste versie van de tekst die wij ontvingen. We waren er wel even stil van, dit was echt totaal iets anders dan je normaal zou verwachten bij een vacaturetekst. De titel luidde “gezocht Terreinwagen met het charisma van een limousine”. Een vertaling die inhoudelijk juist was. De rest van de tekst ademde vooral de sfeer van hoe wij onderling en met onze klant samenwerken.

Was dit allemaal niet teveel van het goede? Gingen we met deze tekst wel echt de juiste persoon vinden?

Wilfred Lenters

De titel luidde “gezocht Terreinwagen met het charisma van een limousine”.  Was dit allemaal niet teveel van het goede? Gingen we met deze tekst wel echt de juiste persoon vinden?

Wilfred Lenters

Het resultaat

Op advies en afgaande op de expertise van Jobbing hebben we de gok toch maar genomen. We hebben de tekst in ons eigen format ingezet en niet zonder resultaat. Het klopt inderdaad dat we geen bergen aan reacties hebben ontvangen maar de kwaliteit van de reacties waren zelfs boven verwachting. Niet de werving van kandidaten werd moeilijk maar juist de selectie. We hadden nu meerdere kandidaten die echt bij ons zouden passen. Wat een luxe positie!


Waar we in het begin wat sceptisch waren heeft Jobbing ons overtuigd dat ze weten wat ze doen en een goede wervingspartner zijn. Probeer het eens en laat je net als wij verassen in de manier van werven maar ook zeker met het resultaat. 

Koekje erbij?