Referentie (latent) Werkzoekende
arrow_drop_up arrow_drop_down
Dijk Natural Collections

Patrick Kluin & Jobbing

Door: Patrick Kluin -  Sales & servicemedewerker bij Dijk Natural Collections

Hoe Patrick aan zijn nieuwe job kwam...

Wat was de reden tot kennismaken met Jobbing?

Ik werd door Jobbing benaderd via LinkedIn, nadat zij mijn profiel en C.V. gezien hadden. Ze waren op dat moment op zoek naar een geschikte medewerker voor Sales en Service voor Dijk Natural Collections in Coevorden. Mijn profiel sloot dusdanig goed aan dat ze besloten hadden me een mail te sturen om te kijken of ik geïnteresseerd was. Ondanks dat ik een baan had, werd ik dusdanig enthousiast van zowel dit bedrijf, als mede de benadering van Jobbing, dat ik besloot om telefonisch contact met hen te zoeken.


Hoe verliep het proces?

Nadat we telefonisch de functie bij Dijk Natural Collections en mijn C.V. doorgenomen hadden, waren zowel ik, als Michelle van Jobbing dusdanig enthousiast, dat ik binnen een week op gesprek kon komen bij Dijk. Vervolgens werd wederom binnen een week een 2e gesprek geregeld en een dag later kreeg ik te horen dat ze mij wilden hebben bij Dijk Natural Collections! Het tussentijds contact met Jobbing heb ik als zeer prettig ervaren en ze waren heel open over de gang van zaken.


Wat is voor jou het resultaat?

Een maand later kon ik aan de slag en inmiddels werk ik alweer bijna 2 maanden bij Dijk Natural Collections. Ik werd meteen in het team opgenomen, alsof ik er al jaren werkte! Ik ben daarom dan ook zeer tevreden met de keuze die ik dankzij Jobbing heb kunnen maken, omdat ik bewust, of onbewust, toe was aan een nieuwe uitdaging. Dankzij de inzet van Jobbing en met name Michelle heb ik deze bij Dijk gevonden! 

Koekje erbij?