arrow_drop_up arrow_drop_down

Heej, Welkom!

Leuk dat je komt kijken

Wie ik ben:

  • Enthousiast en (bijna) altijd vrolijk
  • Libanees van oorsprong
  • Ochtendmens (gelukkig, want ik heb kids)
  • Schoonheidsspecialiste van beroep en via een bandengroothandel terecht gekomen bij Jobbing
  • Een echte Jobber dus... :)
  • Doorzetter op alle vlakken
  • Ik houd van koken, eten, goede wijn en gezelligheid
  • Trotse moeder van Moos en Mouna
  • Gelukkige partner van Alfred

Ik ben een Jobber:

De visie van Jobbing waar bij het draait om de wederzijdse klik tussen werkgever en werknemer is mij op het lijf geschreven. Ik ben zelf ook als Jobber bij Jobbing terecht gekomen. De ontwikkeling/groei van je organisatie begint bij de ontwikkeling/groei van je medewerkers. Als medewerker loop je harder wanneer je het naar je zin hebt en echt doet wat je leuk vindt. Ik ga graag met jou als werkgever of als werkzoekende op zoek naar jouw unieke waarden om deze vervolgens met elkaar te matchen. Mogen bijdragen aan iemand werkplezier is toch gewekdig.

Klikt't dan werkt het is niet voor niets ons motto ;)


Sanneke, Jobbing

Wat ik doe in mijn vrije tijd!

Mijn vriend en ik houden allebei erg van muziek. Zomers gaan we dan ook vaak naar een bandje kijken. Deze foto is van retropop waar we elk jaar naar toe gaan. De kinderen gaan naar de kindvriendelijke festivals ook gezellig mee. Wel voorzien van veilige oordopjes!

caravan

Ons tweede huis ;)

We hebben een retro caravan waar we graag mee op pad gaan. We passen er prima met zijn vieren in. Ik heb hem helemaal wit geschilderd van binnen en gezellig aangekleed met wat kleur. Deze foto is gemaakt op camping Buitenland tijdens een festival. Hij is oud, maar voor ons van goud!

Sanneke op kantoor

Mijn Droombaan

Dit ben ik op kantoor! Ik heb mijn droombaan gevonden. Bij jobbing kan ik me ontplooien en veel leren. Daarnaast het gezellig hebben met collega's. Ook kan ik mijn werk en prive goed combineren. Ik hou van mijn baan!

Sanneke Jobbing familie

Woar bin ie er ene van?

Dit zijn mijn ouders, zusje en ik! Wij zijn allebei geadopteerd. Mijn zusje uit Colombia en ik uit Libanon. Mijn vader is Zwollenaar en mijn moeder geboren in Nieuwleusen. Diepenveen is waar ze al 38 jaar wonen en waar wij ook zijn opgegroeid. Leuk detail, mijn zusje en ik waren tegelijk zwanger en 3 dagen na elkaar uitgerekend. Dat was wel heel bijzonder. Mijn ouders zijn nu opa en oma van Moos, Mouna en Boris. 

Koekje erbij?