arrow_drop_up arrow_drop_down
vacature ABC gevel

Vacature (toe)Voeger

Dé handige en zelfstandige buitenluchtliefhebber die tussen de stenen door leest

ABC Gevel

Dé handige en zelfstandige buitenluchtliefhebber die tussen de stenen door leest.

Welkom bij ABC Gevel. Specialist op het gebied van gevelreiniging, metselen, voegen en impregneren. Onze opdrachtgevers variëren, zo ook onze nieuwbouw-, restauratie en renovatieprojecten. Samen met een hecht team van collega’s werken we vooral regionaal en verleggen we af en toe onze grenzen buiten de regio. Met passie voor steeds betere technologie en een reputatie van milieuvriendelijke gevelrenovatie, gaan wij met goed en modern materiaal, elke dag met veel plezier aan het werk.

Jouw toegevoegde waarde

Dat je goed bij ons past vinden we het belangrijkst. Met jouw wil, zelfstandigheid en drive om te willen leren zorgen wij dat jij kunt doen waar je goed in bent. Heb je al jaren ervaring dan is dat mooi meegenomen maar heb je dat niet dan spijkeren we je bij waar nodig. Een zeker contract en arbeidsvoorwaarden conform Bouw cao, aangevuld met een goede pensioenregeling is bij ons dik in orde. Daar kun je op vertrouwen. Net zoals een vrijdagmiddagborrel op z’n tijd om het weekend in te luiden.


Jij

  • Herkent je in ons motto; “afspraak is afspraak”, tevens onze reputatie bij de opdrachtgevers
  • Wilt deze reputatie samen met ons hoog houden
  • Bent leergierig, goed in zelfstandig en netjes (af)werken
  • Denkt graag verder mee. Heb jij een goed idee? Deel het ons mee!
  • Wilt het liefst per direct en fulltime je tijd aan ons hechte team toevoegen. 

Voeg de daad bij het woord

Ben jij enthousiast geworden en denk jij positief te kunnen bijdragen aan ons team en de prettige werksfeer? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen, aangevuld met je CV. Stuur dit t.a.v. Sanneke naar hetklikt@jobbing.nl

Koekje erbij?