arrow_drop_up arrow_drop_down
Jack de kantoorhond, Jobbing

Woef!

Ik ben Truus, kantoorhond bij Jobbing

Wie ben ik:

Mijn waarden:

  • Relaties
  • Zelfontwikkeling
  • Invloed
  • Plezier
  • Afwisseling

Wat ik verder nog kwijt wil:

Sinds 2018 maak ik deel uit van het Jobbing-team. Als kleine pup ben ik hier gekomen en sinds die tijd ben ik veel gegroeid. Als kantoorhond bij Jobbing zie ik het als mijn taak om iedereen een warm welkom te geven. Ik begroet jullie dan ook allemaal met veel enthousiasme!

Truus de kantoorhond

Sportief

Wanneer ik niet op kantoor ben kun je mij vinden op mijn skateboard. Ik ben een echte skatergirl! Heerlijk, lekker buiten skateboarden met de wind in mijn oren. Wat kan ik daar van genieten! Mijn droom is om ooit mee te mogen doen aan een skatewedstrijd. Gelukkig zijn mijn collega’s ook mijn grootste supporters en helpen ze me graag om die droom uit te laten komen.

Truus de kantoorhond

Harde werker

Wanneer mijn collega’s even pauze nodig hebben sta ik voor ze klaar om in te vallen. Moeten ze een kopje koffie zetten of even naar de wc? Geen probleem!
Ik weet precies wat ik moet doen, ben erg veelzijdig in mijn werk en zeer behulpzaam. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s ook bij hun werk door hun tussendoor te adviseren. Wat zouden ze toch zonder mij moeten…

Truus de kantoorhond

Opstandig

Met al het harde werken vind ik dat ik soms ook wel eens een beetje opstandig mag zijn. Ik geef het niet graag toe maar ik ben natuurlijk wel een puber. En ja, een beetje opstandigheid zorgt er ook voor dat mijn collega’s af en toe eens wat afleiding hebben van al hun werk. Is ook goed voor ze!

Truus de kantoorhond

Ontspanning op zijn tijd

Waar sommige mensen zweren bij yoga of ademhalingsoefeningen ga ik voor mijn ontspanning liever languit in de zon liggen. Een drukke, stressvolle dag op kantoor? Niks wat 5 minuten languit in de zon liggen niet kan oplossen. Geloof je het niet? Ik zou zeggen: probeer het eens!

Truus de kantoorhond

Leergierig

Om mijn collega’s zo goed te kunnen ondersteunen en adviseren moet ik uiteraard op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren. Je vindt mij dan ook vaak met mijn neus in de boeken of ziet mij aantekeningen maken bij gesprekken van mijn collega’s. Ook hier op kantoor leer ik af en toe nog nieuwe dingen!

Koekje erbij?