arrow_drop_up arrow_drop_down

Allround medewerker bedrijfsbureau (m/v)

''Met oog voor kwaliteit en gericht op innovatie, die samen de volgende stap wil zetten''

Stap jij bij ons aan boord?

Wie zijn we

Wij van Adel Polyester bouwen al 21 jaar aan de mooiste sloepen, motor- en zeiljachten voor bekende jachtbouwers in Nederland en daarbuiten. Samen met een schuit vol leuke en gedreven collega’s delen we de passie voor schepen en andere producten. Met polyester als specialisme werken we elke dag met veel plezier aan de meest uiteenlopende projecten. Stap jij ook aan boord?

Wat ga je doen

Je houdt je bezig met het aannemen en verwerken van orders en het informeren van klanten gedurende het orderproces. Je begeleidt de projecten en stelt rapportages op. Samen met de voormannen maak je de werkplanning. Je coördineert en bewaakt deze planning, de kostprijs en de (uren)budgetten. Je regelt de transporten naar de klant. Tevens bewaak je de kwaliteit door het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je ziet daarbij ook toe op goede werkomstandigheden en het voldoen aan de Arbo regelgeving. In het werk neem je het voortouw en ben je continu op zoek naar mogelijkheden om samen met je collega’s de werkprocessen, de methoden en de producten te verbeteren. Je adviseert de directeur over de ontwikkeling van de organisatie, over innovatie en het nemen van investeringsbeslissingen.

Wie ben je?

Allereerst ben je natuurlijk een leuke collega waarmee we goed kunnen samenwerken en lever je een positieve bijdrage aan een goede werksfeer. Je bent klantvriendelijk en dienstverlenend en komt je afspraken na. Ook ben je in staat om te luisteren naar de wensen en ideeën van de werkvloer. Deze vertaal je naar praktische oplossingen. Jij schiet niet gauw in de stress en houdt het overzicht. Je hebt kennis van techniek en ervaring met werkvoorbereiding waaronder het opstellen en bewaken van de werkplanning, budgetten en kwaliteit. En natuurlijk heb je passie voor het werken in een productie-omgeving en de producten die we maken.

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende, uitdagende en gezellige werkomgeving
  • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen
  • Een salaris dat past bij je ervaring, opleiding en de zwaarte van de functie

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met de intentie om vervolgens een vast dienstverband te bieden. Adel Polyester valt onder de cao Hiswa.

Enthousiast?

Voel jij je uitgedaagd om ons 40 uur per week in Genemuiden te komen vergezellen? Bel dan (ook voor meer info) met Arvid de Lange (06-20477422) of stuur een mail met je cv naar arvid@adelpolyester.nl.
Koekje erbij?