arrow_drop_up arrow_drop_down

Bellende Uitblinker

Gezocht: Telemarketeer

''Die menslievend gelooft in de kracht van herhaling''

Wie wij zijn

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen

Als nieuwe collega telemarketing nemen we je eerst mee op sleeptouw. Je loopt o.a. een dag mee in de kliniek zodat je ziet hoe een dag met cliënten verloopt. Ook luister je veel mee met je collega’s en kijk je mee op andere afdelingen zodat je je een totaalbeeld vormt van Prescan, wat jou weer helpt aan de telefoon. Zo ben je al gauw klaar voor het echte werk.


Samen met een leuk team ga je cliënten bellen die al eens eerder bij ons zijn geweest voor een onderzoek. Dat kan 2 jaar geleden zijn maar ook 10 jaar. De kracht van preventief onderzoek zit hem in de herhaling. Jij weet target-gedreven maar op een prettige manier de cliënt hiervan te overtuigen en bent de stok achter de deur voor het maken van een afspraak voor een herhaal onderzoek. Je krijgt de meest uiteenlopende reacties van de mensen die je belt. Van enthousiast en hele persoonlijke verhalen tot minder enthousiast. Jij laat je hoofd niet snel hangen en belt doelgericht vrolijk verder, want ook jij gelooft in de kracht van herhaling…

Past dit bij jou? En heb je verder


  • De wil om medische kennis op te doen mocht je dat nog niet hebben.
  • Affiniteit met social media en internet voor het beheren van de chat op de website.
  • Commerciële en communicatieve vaardigheden of terwijl een vlotte babbel. 
  • Een opleiding op minimaal mbo-niveau.
  • Zin om ons 20-24 uur per week te komen vergezellen.

Enthousiast?

Ons aanbod

Je wordt opgenomen in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Prescan biedt je marktconforme arbeidsvoorwaarden, een veelzijdige functie en flexibele werktijden.

Solliciteer

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je cv t.a.v. Danielle hrm@prescan.nl. 
Koekje erbij?