arrow_drop_up arrow_drop_down

Zelfstandig Cardio-assistent (ZZP)

Afhankelijk van beschikbaarheid, inzet 1-3 dagen per week

Gezocht: Zelfstandig Cardio-assistent

Prescan Baarn

Wie wij zijn

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen

Voor onze Nederlandse klinieken ga je aan de slag als cardio-assistent. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van de functietesten bij onze cliënten behorend bij algemeen cardiologisch onderzoek. 

Je houdt je bezig met het meten van gewicht, lengte, buikomvang en longcapaciteit. Je geeft de cliënt de juist instructie en beidt begeleiding voor, tijdens en na de fiets inspanningstest en neemt een ECG af. De gemeten waardes draag je over aan de cardioloog.

Past dit bij jou? En heb je verder

 • Bevoegd en bekwaam om de genoemde testen af te nemen, gecombineerd met een afgeronde medische opleiding (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V, doktersassistent, paramedisch of een vergelijkbare opleiding). 
 • Representatief, zelfstandig, flexibel en stressbestendig. 
 • Klantgericht met een sterk gevoel voor hospitality.
 • Communicatieve vaardig met cliëntgerichte visie.
 • Op zoek naar samenwerking in een enthousiast en professioneel team doormiddel van een ZZP constructie. 
 • Flexibel inzetbaar voor onze Nederlandse klinieken en  bereid om avonddiensten en/of een weekend dag te werken.
 • In het bezig van een rijbewijs B en auto om je te verplaatsen tussen locaties.

Enthousiast?

Wat bieden wij

  Dan zijn wij razend benieuwd naar wie jij bent. Stuur je reactie aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum hrm@prescan.nl.

   

  Meer informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Anne van Dam, Operationeel Manager klinieken Nederland via telefoon 074 255 92 55.

Koekje erbij?