Vacature E-bike support
arrow_drop_up arrow_drop_down

Medewerker E-Bike Support

''Dé fietstechneut voor raad en daad''

Wie wij zijn

Kruitbosch is een familiebedrijf opgericht in 1955. Van de verkoop van Cortina en Alpina fietsen tot het zijn van een adviseur en leverancier van onderdelen voor de fietsspeciaalzaken bieden wij onze klant een compleet pakket. Vanuit onze kernwoorden betrokken, betrouwbaar en dynamisch, werken wij altijd aan het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, diensten en onszelf. Hierin is de passie voor fietsen onze verbindende factor.

Wat ga je doen

Via mail en telefoon sta jij paraat voor onze dealers door het beantwoorden van allerhande vragen op e-bike gebied. Van een eenvoudige productvraag waar je zo doorheen fietst tot de meest uitdagende technische vastbijters waarbij het op echte kennis aankomt. Met een neus voor e-bike techniek registreer jij alle probleempunten, analyseer je ze en ontdek je een eventuele rode draad in vaker voorkomende klachten. De problemen die je gesignaleerd hebt los je middels lean-methodiek op. Zo denk je niet alleen mee op korte termijn, maar help je ook om op de langere termijn onze kwaliteit te optimaliseren. Je bent binnen de afdeling een belangrijke schakel. Jij staat direct in contact met de klant en hoort dus uit eerste hand waar verbetering nodig is. Naast een nauwe samenwerking met je collega’s van de werkplaats om direct technische service te verlenen, ben je in jouw klantgesprekken ook commercieel ingesteld. Je pikt op waar kansen liggen voor de accountmanagers om waarde toe te voegen.


We zien graag dat je je inzet om je klanten blij te maken maar we zien net zo graag dat jíj met een blij gezicht op je werk zit. Wij doen dat door veel te investeren in jou als collega. Van het bieden van de mogelijkheid mee te doen aan een persoonlijk ontwikkelingsproject, tot een gezellig potje tafelvoetbal in de kantine en een actieve PV die jou met regelmaat van een leuk presentje voorziet.

Past dit bij jou? En heb je verder:

  • Mbo werk/denk niveau met technische kennis van E-bikes en fietsen
  • Zin om de hele dag met fietsen en fietsonderdelen bezig te zijn
  • De communicatie skills om de klant met mail en telefoon van advies op maat te voorzien
  • Geen rem als het gaat om bijdragen aan het continu verbeteren van onze service en kwaliteit

Enthousiast?

Dan zijn wij razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Gerrita naar gerrita@kruitbosch.nl.
Koekje erbij?