arrow_drop_up arrow_drop_down

Zelfstandig Echografist (ZZP)

Projectperiode: november – maart, circa 8 uur per week

Gezocht: Zelfstandig Echografist

Prescan Baarn

Wie wij zijn

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen

In de periode november t/m maart verzorgt Prescan voor haar zakelijke klanten Total Body Check Up dagen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een echografist, met specialisatie in de abdominale echografie, die samen met de cardioloog, cardio assistent en medische begeleider het team vormt. Jij verzorgt tijdens het programma de echografie voor de bovenbuik en bekken, dit in samenwerking met onze radioloog. Een check up dag bestaat uit circa 8 werkuren per dag.

Past dit bij jou? En heb je verder

 • Een afgeronde opleiding tot abdominale echografist.
 • Aantoonbare echografie ervaring in abdomen.
 • Een zelfstandige werkhouding, waarbij je ook goed in teamverband kunt werken.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een cliëntgerichte visie.
 • Zin om in een enthousiast en professioneel team, circa 8 uur per week als zelfstandig echografist (ZZP) jouw steentje bij te dragen.

Enthousiast?

Wat bieden wij

  Dan zijn wij razend benieuwd naar wie jij bent. Stuur je reactie aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum hrm@prescan.nl.

   

  Meer informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Anne van Dam, Operationeel Manager klinieken Nederland via telefoon 074 255 92 55.

Koekje erbij?