arrow_drop_up arrow_drop_down

Financieel adviseur junior

“Onbetwist de administratie perfectionist”

Gezocht: Financieel adviseur junior

Bilanx

Is een accountantskantoor en adviesbureau met vestigingen in Almelo en Hardenberg. Met een team van enthousiaste en ambitieuze collega’s willen wij (ons) continue ontwikkelen. Altijd op zoek waarin we vernieuwend kunnen zijn door vooruit te denken en te kijken. We willen het beste voor de klant én voor elkaar! Samen op weg naar de toekomst, dat is wat ons bindt. 

Jij bij Bilanx

Als financieel adviseur kom je samen te werken met junior, medior en senior collega’s die allemaal hun eigen specialisaties en kennis met jou willen delen. De lijntjes zijn kort en alle deuren staan open. Je bent voor veel verschillende klanten aan het werk. Naast afwisseling brengt dit je ook eigen verantwoordelijkheden. Je gaat de administraties van klanten per week of maand bijwerken en zorgt dat alles binnen de vastgestelde tijd afgerond kan worden. Met een HBO opleiding op zak, die jou de liefde voor cijfers en nauwkeurigheid eigen heeft gemaakt, is dit geen probleem. Is het BTW maand dan wordt het even aanpoten. De deadlines die daarbij komen kijken brengen jou niet van het padje maar zorgen ervoor dat jij nog scherper bent op een gestructureerd verloop. Een goede planning heb jij namelijk zo gemaakt.


Natuurlijk heb je ook direct contact met klanten. Je bent er in de eerste plaats om hen te ontzorgen. Daar hoort aan de andere ook bij dat je gemakkelijk de telefoon pakt om de klant te bellen wanneer de sluitingsdatum in zicht is en jij nog niet alle gegevens hebt ontvangen. Mensenschuw ben je niet dus op een kordate en correcte manier zorg je er voor dat de klant alsnog aanlevert wat jij nodig hebt. Hele dagen slijten achter de computer gaat overigens niet gauw gebeuren. Het komt ook voor dat je mee op klantbezoek gaat, bijvoorbeeld om ons boekhoudprogramma Yuki te promoten. Dat kan bij een camping op het plattenland zijn maar ook een kantoor in de stad. Zo kom je nog eens ergens. 

Kom jij Bi ons Lanx?

Enthousiast geworden en zie jij bovenstaande als een job gemaakt voor jou? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. Esther naar e.freriks@bilanx.nl 

Koekje erbij?