arrow_drop_up arrow_drop_down

Gastvrouw/heer

Gezocht: Gastvrouw/heer

Ben jij een kei in het geven van een warm welkom? Zet jij koffie met liefde en doe je daarnaast ook graag verkoop ondersteunende taken? 

Wij zijn

Al 57 jaar een gerenommeerd begrip in de wereld van tegels, keukens en badkamers voor zowel particuliere als voor de zakelijke klanten. Met ons advies vertalen we ieders wensen graag naar een schitterend ontwerp. Thuis is de keuken meestal het hart van het huis en de badkamer een relaxte ruimte. Die beleving overdragen begint al in de showroom. In een waar museum van wel 5000m2 presenteren wij onze keukens en badkamers als kunst. 

Wat ga je doen

In deze leuke rol begroet en begeleid jij de klanten die de showroom komen bezoeken. Naast het direct contact met klanten ondersteun je ook onze verkopers met back office werkzaamheden en beantwoord je de telefoon. Je vindt het geen probleem om op de koopavond en de zaterdag te werken. Daar tegenover staat dat wij niet aan koopzondagen doen en je ook tijdens de feestdagen vrij bent.

Is deze job jou op het lijf geschreven? En heb jij...

  • Een representatieve en vriendelijke uitstraling waar klanten blij van worden
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Mogelijkheid om tussen de 28 en 40 uur te werken (uren in overleg)
  • Gevoel voor interieur en ruimtelijk inzicht (pré)

Enthousiast?

Dan zijn wij razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl 
Koekje erbij?