arrow_drop_up arrow_drop_down

Grenzeloze Projectmonteur

"Ons visitekaartje op reis"

Gezocht: Grenzeloze Projectmonteur

Wie wij zijn

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. We werken samen met Aerolift en UBO en realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen.

 Wie we zoeken

Een projectmonteur die blij wordt van praktisch én organiserend bezig zijn. Je gaat namelijk van de grond af betoncentrales opbouwen tot compleet werkende installaties. Daar komen niet alleen een paar handige handen bij aan te pas maar ook de skills om het hoofd koel te houden voor het organiseren van het hele bouwproces. Doordeweeks ben je van huis binnen de Benelux of Duitsland en ook weleens wat verder weg. Dan ben je veel op jezelf aangewezen. Jij vindt dat niet erg en als een geoliede machine maak je zelfstandig planningen. Loopt het even niet zoals je voor ogen had dan bedenk jij wel een oplossing. Als belangrijke schakel tussen collega’s, onderaannemers en klanten is het natuurlijk van belang dat je goed kunt communiceren en gemakkelijk contact maakt.


Uiteraard ben je niet alleen aan het organiseren maar monteer je de nieuwe installaties ook zelf. Van hijsen met de kraan, tillen met de heftruck tot aan lassen van materiaal ben je in allerlei vormen bezig. Je test de machines vervolgens met precisie en ziet dus ook echt het eindresultaat. Dat alles van nul opgebouwd tot het uiteindelijk draait zoals het moet, samen met de lach op het gezicht van je klant, geeft jou een kick! High Five, mission completed! 

 Wil jij dit? En heb je verder

  • Werktuigbouwkunde gestudeerd
  • Geen hoogtevrees
  • Een talenknobbel die technisch Engels en Duits (pré) begrijpt
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om jezelf verder te ontwikkelen
  • Zin om met veel plezier samen te werken met leuke collega’s

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. 

Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl  

Koekje erbij?