arrow_drop_up arrow_drop_down

HR Manager|24-32 uur

''Die onze leercultuur next level brengt''

Onze ambitie reikt verder, hoe ver reikt die van jou?

Over ons

Groothuis Bouwgroep is een innovatief familiebedrijf uit Genemuiden. Dit jaar bestaan we 60 jaar. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bekende in de bouwwereld. Innovatief en met een open blik bieden wij succesvolle duurzame vastgoedoplossingen op maat, voor nu en voor later. Betrokken als we zijn zetten we de klant voorop door met hen verder te denken, verder te kijken en verder te zijn. Daarom gaat onze inzet verder!

Waar worden we blij van

Werken op maat is onze kracht want wij werken met teams die goed op elkaar ingespeeld zijn en elkaar versterken. We zijn betrokken bij onze klanten en zoeken de verbinding. Door te verdiepen, te verrassen en nieuwsgierig te zijn voegen we waarde toe.

Wat ga je doen

Onze ambitie gaat verder en daarom staat talentontwikkeling en de ontwikkeling van teams centraal in deze functie. Als HR-manager geef jij sturing aan 2 collega HR-medewerkers en ben jij verantwoordelijk voor een professionele HR-afdeling en de ontwikkeling daarvan. Jij staat middenin de organisatie, je zoekt de samenwerking met afdelingen op en weet je expertise aan collega’s en managers over te dragen. Denk bijvoorbeeld aan het zelf verzorgen van kennissessies. Als HR-manager ben jij onderdeel van het MT.

Binnen de functie breng jij onze leercultuur naar next level en initieer je samen met de managers vernieuwing. Vanuit jouw expertise lever je een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen van een centrale Groothuis Academie. Het door ontwikkelen van ons kenniscentrum, traineeship maar ook de StudentBoard zijn hier onderdeel van. Je weet hoe je talent herkent en beter maakt maar ook welke instrumenten hier bij passen. Jij vertaalt de leerbehoefte van de organisatie en medewerkers naar passende leertrajecten, zet de juiste instrumenten in en weet partners te vinden en te verbinden.


Jij bent of hebt:

  • Hbo opgeleid bent in het HR werkveld met tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring
  • Ervaring hebt met het opzetten van talentmanagement binnen organisaties.
  • Een mensgerichte professional gericht op verbetering bent met een visie voor de toekomst op het gebied van HRM.
  • Een proactieve en oplossingsgerichte werkwijze bezit.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt die je intern en extern inzet. Met een duidelijke vak-visie bruggen slaan en deuren openen.
  • Graag onderdeel wilt zijn van een enthousiast team.

Wat bieden we jou?

Ruimte voor zelfontwikkeling? Check…. Zo worden wij elke dag een beetje slimmer. We hebben de drang het steeds een beetje beter te doen. Goede arbeidsomstandigheden met een prettige werkomgeving, goede balans tussen werk-privé tezamen met een prima salaris, vinden wij normaal. Waar praten we wel over? Hoe wij jouw inzet écht verder gaan brengen zodat jij dagelijks kunt uitblinken.

Kunnen wij verder op jou bouwen?

Dan maken wij graag kennis. Geef ons tenminste één reden waarom wij jou niet mogen missen voor deze rol en stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Jenine naar  sollicitaties@groothuisbouwgroep.nl 

Koekje erbij?