vacature Inside Sales
arrow_drop_up arrow_drop_down

Inside Sales

 “Onze commerciële ster op de binnendienst”

Gezocht: Inside Sales

Wie we zijn

Rotork Gears BV is onderdeel van een internationale organisatie dat flowcontrol oplossingen ontwikkeld om de stroom van vloeistoffen, gassen en poeders te beheren. Het is een grote organisatie, maar voelt klein. We hebben ons eigen management en zeggenschap met korte lijnen. De functies zijn breed, dat maakt het afwisselend en iedereen heeft eigen verantwoordelijkheden. Samen werken we met veel plezier aan uiteenlopende projecten.

Wat ga je doen

Als commercieel medewerker binnendienst in deze functie heb je eigenlijk vier hoofdtaken


  • Orderverwerking
  • De controle van orders
  • Het maken van passende aanbiedingen voor klanten
  • Directe ondersteuning voor vragen van klanten.

Om je niet zomaar in het diepe te gooien brengen we je eerst productkennis bij. Zodra je dat onder de knie hebt mag je offertes opstellen voor de klant. Aan afwisseling is geen gebrek. We werken met een roulatiesysteem voor bovengenoemde taken. Zo weet je ‘s ochtends nog niet hoe je dag er uit gaat zien. Je krijgt wél de ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen, als je maar zorgt dat het op tijd af komt. Spreek jij je talen? Dan ervaar je daar gemak van. We zijn een internationaal bedrijf en het merendeel van jouw klanten is Duits. Met de overige klanten en de interne organisatie communiceer je in het Engels.


De werksfeer is goed en we zijn echt een team. Er is geregeld tijd voor een lolletje. Alle afdelingen zitten dicht bij elkaar en je loopt makkelijk bij elkaar binnen. De fabriek bevindt zich tevens naast kantoor en daar heb je dan ook veel contact mee. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden die zijn gewoon goed. Van een sta zit bureau op aanvraag tot een aantrekkelijke bonusregeling voor iedere werknemer.

Past dit bij jou? En heb je verder

  • MBO + niveau
  • Affiniteit met techniek voor o.a. het lezen van tekeningen
  • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen
  • De skills om vanuit de klant te denken

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen en stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Niels Middel naar Niels.Middel@Rotork.com 

Koekje erbij?