Vacature klantenbouwer binnendienst
arrow_drop_up arrow_drop_down

Klantenbouwer binnendienst

Die spijkers met koppen slaat als het om binnendienst gaat

Gezocht: klantenbouwer binnendienst

Wie wij zijn

Met ons ruim 80 jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot dé groothandel voor de aannemerij, zzp-er en doe-het-zelver. Met onze medewerkers leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten uit een groot voorraadbestand aan een zeer diverse en groeiende klantengroep.

Wat ga je doen

Samen met een leuk team van collega’s vormen jullie de afdeling verkoop op de binnendienst. Met jouw opgedane bouwplaats kennis weet je hoe het werkt in de wereld van de bouw. Je kent de verschillende materialen want de meeste heb je zelf in handen gehad. Enorm handig want dat betekent dat je het beste advies uitbrengt naar iedere klant. Jij vindt dat het niet draait om de verkoop alleen maar juist ook om het geven van een goed advies. Dat maakt dat jij niet alleen meedenkt met de klant maar ook verder denkt dan zijn vraag. Met deze kracht maak jij de verkoop rond.


Jij wilt jouw opgedane kennis met een commercieel tintje in de praktijk te brengen én je daarbij ook verder ontplooien naar leidinggevende. Met oog voor structuur geef je een eigen draai aan de binnendienst. Geweldig om dat te doen binnen een goede werksfeer met ruimte voor een grap en waar je de vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht in te delen. Juist de afwisseling tussen het contact met de klanten, offertes verwerken op de pc of bestellingen doen bij de leveranciers zorgen voor variatie in je werk. Past dit bij jou?

En heb jij verder

  • Een MBO+ opleiding met een bouwtechnische achtergrond en HBO denkvermogen,
  • De ambitie om door te groeien om sturing te geven aan de binnendienst,
  • Zin om ons fulltime te vergezellen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Marcel Bakker naar marcel@petersbouwmaterialen.nl.

Koekje erbij?