arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature machinaal medewerker

Machinaal Medewerker

'de opmaatmaker van maatwerk'

Nice tot meet you!

Hoe wij ons zien

Wij overtreffen iedere klantverwachting en maken interieurwensen waar. Met elkaar realiseren wij de meest verrassende maatwerk interieurs voor winkels, kantoren maar ook particuliere projecten. Van ontwerp tot realisatie is kwaliteit vanzelfsprekend en creëren we maatwerkinterieurs waar mensen zich prettig voelen. Met een uit het goede hout gesneden team van inmiddels ruim 110 vakprofessionals realiseren wij jaarlijks meer dan 600 verschillende projecten.

Nice to meet you

Wat ga je doen

Je hebt zojuist van je collega de zaaglijsten ontvangen. Jij bent verantwoordelijk voor de zaagwerkzaamheden op de opdeelzaag. Met precisie ga je aan de slag. Je combineert de zaaglijsten per materiaalsoort, per project en maakt de zaagoptimalisaties aan de machine. Je voert zelf de afmetingen van het materiaal in op de computer. De zelfstandigheid die je hebt over het hele zaagproces maakt jouw job leuk én uniek.

Dan is het tijd om met de heftruck op pad te gaan. Je moet namelijk het juiste plaatmateriaal vanuit de stelling bij jouw opdeelzaag neer zetten. Ligt alles klaar? Zagen maar…! Nadat je alles op maat hebt gezaagd zet je de onderdelen neer voor je collega’s van de meubelmakerij.


Heb je ook CNC ervaring? Dat is dan mooi meegenomen. Mocht het nodig zijn dan kun je je collega bijspringen achter de CNC. Elkaar helpen doen we met veel plezier. We gaan er samen iedere dag weer voor om waar te maken wat we de klant beloven. Een uitdaging waarin jij, je net als wij, graag vastbijt.

Harmeling

Het komt goed als jij

  • Laat zien dat je een ervaren machinaal medewerker bent
  • Zelfstandig werken binnen een club van leuke collega’s prettig vindt
  • De interieurbouw kent en je daarin thuis voelt
  • Veilig en gezond wilt werken waarbij je graag een stapje extra zet
  • Met veel plezier samen wilt werken in een gedreven team waar geen dag hetzelfde is
  • Een heftruckcertificaat hebt of daarvoor bereidt bent een opleiding te volgen

Harmeling vrachtwagen

Gaan wij mooie dingen maken?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl

Koekje erbij?