arrow_drop_up arrow_drop_down

Machinebankwerker/Lasser

“De aanpakker die zijn vak verstaat”

Gezocht: Machinebankwerker/Lasser

Wie wij zijn

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. We werken samen met Aerolift en UBO en realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen. 

 Wie we zoeken

Een echte allesdoener, die zodra de vrachtwagen met lading zich meldt al op de heftruck zit om de vracht te lossen. Je hebt je eigen project waarin je bij 0 begint en een complete machine maakt.

Je start met het gereed maken van het materiaal, dit doe je met veel precisie. Van zagen, afbramen, walsen en ponsen tot af en toe boren en tappen zorg jij dat alles op maat is. Vervolgens ga je vanaf een tekening alles samenstellen. Daarna is het tijd om alle onderdelen, gemaakt door jou en je collega’s, na te meten en te kijken of het klopt. Na jouw check up kun je beginnen met het aflassen en verder afwerken.


Je collega’s zijn altijd in de buurt. Het gevoel dat we het echt samen doen is groot. Evenals het meedenken in passende oplossingen om het soms net even anders aan te pakken en je zo met elkaar een mooi eindresultaat behaalt.

Wil jij dit? En heb je verder

  • MBO praktijkopleiding richting werktuigbouwkunde
  • Kennis van MIG/MAG-niveau 2/3
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om je zelf verder te ontwikkelen
  • Zin om met veel plezier samen te werken met leuke collega’s

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. 

Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl  

Koekje erbij?