arrow_drop_up arrow_drop_down

Machinepark techneut

“Die als olie gesmeerd de machines beheert”

Gezocht: Machinepark Techneut 

Over ons

Priema Cetra is een familiebedrijf met zo’n 170 collega’s verdeeld over 3 locaties. We zijn specialist in het dieptrekken, stansen, lassen, samenstellen en lakken van metalen. Met een machinepark bestaande uit ruim 80 machines streven we altijd naar het leveren van de beste kwaliteitsproducten. Onze technische dienst houdt zich voornamelijk bezig met preventief onderhoud en storing zoeken aan de machines zodat deze altijd blijven draaien. 

Wat ga je doen

De eerste tijd zal je meelopen met je collega’s om het reilen en zeilen in ons machinepark onder de knie te krijgen. Door leergierig te zijn en een proactieve houding aan te nemen ben je al gauw klaar voor het echte werk.


Als medewerker technische dienst zorg jij er voor dat onze machines blijven draaien en op tijd volgens de smeerlijsten hun beurten krijgen. Jij bent ook de speurneus op het gebied van storingen aan de machines en als vanzelfsprekend los je deze zelfstandig op. Je voert met precisie de keuringen uit en zorgt er tevens voor dat alles op en om het gebouw ook veilig is en werkt zoals het hoort.


Je bent zoals ze dat noemen een echte doener. Stilzitten is aan jou niet besteed en de afwisseling die deze leuke job met zich meebrengt dat ligt je wel. Je ziet het machinepark draaiend houden echt als jouw uitdaging. Je wilt dat alles tot de laatste bout klopt en met dat verantwoordelijkheidsgevoel zie jij jezelf over een aantal jaren ook wel uitgroeien tot Hoofd Technische dienst. Past dit Priema bij jou?


En heb jij verder

  • Een opleiding in de richting van MBO werktuigbouwkunde/elektrotechniek
  • Technisch inzicht en kennis van basisvaardigheden van metaal
  • Geen moeite met het lezen van schema’s en lijsten (hydraulisch en elektrisch)
  • Geen hoogtevrees voor een eventuele klus op hoogte
  • Twee handen met flink wat werklust die binnen een leuk team met plezier aan de slag gaan

Enthousiast? 

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Stuur je CV samen met dé reden waarom we jou moeten hebben naar  Anouk Arends, e-mailadres: a.arends@priemabv.nl.
Koekje erbij?