arrow_drop_up arrow_drop_down

Marketingmedewerker

Die ook graag receptietaken uitvoert

Gezocht Marketingmedewerker

Over ons

Hutten Metaal Staalbouw is gevestigd in Hardenberg. We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in staalconstructies. Wij beschikken over een productiecapaciteit van 10.000 ton staal per jaar en een productieoppervlak van 11.000 m². Onze medewerkers vormen het kapitaal van het bedrijf. Met opleidingen en trainingen zorgen we er voor dat iedere collega zijn kennis en vaardigheden optimaal kan inzetten.

Ben jij dé Chef(fin) Eerste Indrukken die wij zoeken?

Dan heb jij een creatieve en actieve geest voor het uitvoeren van onze marketing. Het maken van nieuwsbrieven hoort daar bijvoorbeeld ook bij. Je verzamelt de informatie binnen de organisatie en stelt de nieuwsbrief op om deze vervolgens te versturen. Social media is echt jouw ding. Je houdt onze kanalen up to date en volgens een planningsschema, dat jij hebt gemaakt, plaats je regelmatig relevante berichten. Tevens houd je de website bij en plaatst daar berichten op wanneer nodig.


Naast jouw marketingwerkzaamheden voer je receptietaken uit. Je bent een kanjer aan de telefoon en weet alle binnenlopers van een vriendelijk welkom te voorzien. Tussen alle bedrijven door zet jij ook nog een kopje koffie met liefde voor klant en collega.

Past dit bij jou? 

En ben je +/- 20 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij razend benieuwd naar wie jij bent. Laat ons weten waarom wij jou niet mogen missen en stuur dit samen met je CV naar Anniek; hetklikt@jobbing.nl 
Koekje erbij?