arrow_drop_up arrow_drop_down

Mechatronica Monteur

“Die elektrisch en mechanisch van wanten weet”

Gezocht: Mechatronica Monteur

Wie wij zijn

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. We werken samen met Aerolift en UBO en realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen. 

 Wie we zoeken

Een echte sleutelaar die van monteren een lach op het gezicht krijgt. In een nette productiehal met veel licht werk je samen met een team, dat hard met elkaar werkt maar ook hard met elkaar lacht. Samen met je collega’s bouw je complete machines op van A tot Z. Vanaf een elektrisch schema ga je aan de slag met het leggen van kabels, de bedrading van componenten en het monteren van onderdelen. Het merendeel van de op te bouwen machine staat op papier maar aan het grijze gebied weet jij met jouw eigen inbreng een goede invulling te geven. Mechanisch, hydraulisch of elektrisch, jij zorgt door het juiste montagewerk dat de machine aan het einde van het liedje naar behoren functioneert.


Als er een machine klaar is dan is het tijd om te testen. Samen met een collega loop je alle onderdelen tot in de details na en check je of alles werkt op de juiste manier. Het geeft je een kick als de door jouw opgebouwde machine de deur uit gaat op naar de klant. Wauw, weer een mooi product dat goed is gelukt!

Wil jij dit? En heb jij verder

  • MBO praktijkopleiding richting elektrotechniek/werktuigbouwkunde
  • De goede wil om wanneer nodig op locatie bij de klant storingen op te lossen
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om je zelf verder te ontwikkelen
  • Zin om met veel plezier samen te werken met leuke collega’s

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. 

Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl  

Koekje erbij?