arrow_drop_up arrow_drop_down

Medische Coördinator Amsterdam

''Voor Preventief Medisch Onderzoek (PMO)''

De houvast voor iedere cliënt

Prescan Baarn

Wie wij zijn

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen

Als Preventief Medische Onderzoeker ontvang je bij de klant op locatie in Amsterdam gedurende de dag de medewerkers van het bedrijf voor een body check up programma. Je begeleidt en informeert hen en je verricht een aantal onderzoeken zoals bijvoorbeeld spirometrie, de visustest en bloeddruk test. De resultaten verwerk je in het daarvoor beschikbare portaal. 

Ben jij ondanks jouw medische achtergrond nog niet bekwaam in de spirometrie meting of mis je ervaring betreffende een fietstest? Dan leiden wij je hiervoor op.

En heb jij of ben jij

  • Een medische achtergrond (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V, doktersassistent, paramedisch of vergelijkbaar),
  • Goede communicatie skills voor het contact met cliënt en klant,
  • Een correcte en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
  • Bereid om zelfstandig bij de klant op locatie in Amsterdam te werken (vaste standplaats),
  • Gemiddel 3 dagen per week, 16 - 24 uur per week beschikbaar.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum naar hrm@prescan.nl.

Koekje erbij?