arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature Europe Dairy Systems

Vacature: Ster op de Melkweg

“Een melkmachinetechneut met de atlas onder de arm”

Vacature: Melkmachinetechneut

Zie jij jezelf in binnen- en buitenland zorg dragen voor het (preventief) onderhoud en in bedrijf stellen van (mobiele) melkmachines voor koeien en geiten? Word dan monteur melkmachines bij Europe Dairy Systems.

Europe Dairy Systems

Wij zijn:

Met een eigen vestiging in Nederland (Zeewolde), Duitsland (Seehausen) en een uitgebreid dealernetwerk door heel Europa zijn wij dé distributeur van de hoogstaande Dairymaster melktechniek en dé producent van mobiele melkinstallaties. Om klanten volledig te kunnen bedienen bieden we hen ook producten voor vloer- en wandverbetering, voersystemen, putvloeren, geavanceerde standplaatsherkenningssystemen, managementprogramma's en reinigingsmiddelen met superieure eigenschappen. Dat is pas veelzijdig he, vind je niet?

Wat ga je doen?

Onze klanten verrassen met kwalitatief hoogstaande installaties en melktechniek! Met je technische achtergrond is voor jou het plaatsen, in bedrijf stellen maar ook het onderhouden van de machines een aangeboren drive. Wat je werk echt leuk maakt, is dat jij zelf de klanten met jouw praktische blik en inhoudelijk kijk opleidt door hen ter plaatse te adviseren en de juiste instructies te geven. Met jouw kennis van conventionele melktechniek, elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en automatisering weet jij wat onze klant nodig heeft en ben jij menig machine de baas. Je sterke affiniteit met de melkveehouderij komt goed van pas. Je weet waar het om draait in deze wereld en wilt onze klanten zo goed en betrokken mogelijk van dienst zijn.


Vliegangst en last van heimwee heb jij niet gauw. Grenzen verleggen neem je namelijk letterlijk. In deze uitdagende baan ga je met regelmaat de grens over om klanten en aangesloten buitenlandse witte motor dealers van jouw kennis te voorzien. Dat jij als enthousiasteling dus een hoge mate van zelfstandigheid bezit, is een waarheid als een koe.

Ben jij:

  • Een enthousiasteling met een passie voor melkveehouderij
  • Op technisch vlak goed onderlegd
  • Flexibel om (telefonische) storingsdiensten te draaien
  • Onze ogen en oren in het veld

En heb jij:

  • Ervaring met melktechniek of de onmetelijke drive om te leren
  • De skills om ons visitekaartje te kunnen zijn
  • De wens om letterlijk je grenzen te verleggen
  • Zin om onderdeel te worden van een hecht en informeel team

Glaasje Melk?

Ben jij enthousiast geworden over deze job en wil jij onze nieuwe ster op de melkweg zijn?

Dan zijn wij ook (g)razend benieuwd naar jou. Graag ontvangen wij tenminste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Mail dit naar Kathy via k.debruijn@europedairysystems.com

Koekje erbij?