arrow_drop_up arrow_drop_down

Operationeel Manager (40uur)

De fulltime verbinder tussen cliënt en collega

Gezocht: Operationeel Manager

Prescan Baarn

Wie wij zijn

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen

Als centraal aanspreekpunt ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van onze 4 klinieken in Nederland (standplaats Baarn). Met het juiste gevoel voor het combineren van excellente klantbeleving en de te leveren kwaliteit zet jij je organisatietalent in, weet je prioriteiten te stellen en beheers je in alle rust de verschillende (werk)processen. Oftewel organiseren en regelen zit jou in het bloed en daarbij denk je in structuren. 


Met jouw flexibele houding en de skills van een duizendpoot stuur jij een divers team van totaal 50 artsen en kliniekmedewerkers aan, waarvan er dagelijks 15-20 aanwezig zijn op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor een vlekkeloze capaciteits- en formatieplanning. Met je enthousiasmerende persoonlijkheid weet je naast het aannemen van collega’s hen te begeleiden, te motiveren en te coachen. Als people manager schakel je op en tussen verschillende niveaus en omstandigheden en word je met elkaar elke dag een beetje beter. 


Samen met de Directeur Klinieken stel je beleid en de bijbehorende jaarplannen op. Gestelde doelen inclusief de budgetten zijn je vertrekpunt en uiteraard ligt de gestroomlijnde opvolging en uitvoering daarvan in jouw handen. 

Past deze dynamische omgeving bij  jou? En heb je verder

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van (gezondheids)management of bedrijfskunde. 
  • Je opleiding aangevuld met een aantal jaren als leidinggevende waarbij je een divers team hebt aangestuurd. 
  • Ervaring binnen de zorg is een pré.
  • Ervaring met capaciteits- en formatieplanning en het vermogen om systematisch en ordelijk te werken. 
  • De bereidheid om flexibel je werktijden in te richten en kijk je niet op een uurtje extra. 
  • Met name veel zin om de bedrijfsvoering op je te nemen en onderdeel te worden van een enthousiast team. 

Wat bieden wij

  • Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en groeiende organisatie.
  • Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer, leuke collega’s en toffe feestjes.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Danielle naar hrm@prescan.nl.


Neem voor vragen over deze functie van Operationeel Manager Nederland contact op met Danielle ten Bokum (P&O Adviseur, 074 255 92 55).

Koekje erbij?