Vacature organisatietalent
arrow_drop_up arrow_drop_down

Organisatietalent

''De verbindingsofficier tussen sales en klant''

''De verbindingsofficier tussen sales en klant''

Wie we zijn

Serbo, gevestigd in Nijverdal, is specialist op het gebied van daglicht oplossingen. We leveren, zoals we zelf zeggen, maatwerk in licht en ruimte.  We zijn ook hét serrepark van Nederland en hebben alles in huis om serres op maat te ontwerpen, te maken en te installeren. Ons doel is het creëren van een zorgeloze woonbeleving voor onze klant. Samen met een leuk team van gedreven en enthousiaste collega’s zetten we ons hier elke dag voor in.

Wat ga je doen

Hoera, er is weer een mooie opdracht binnengekomen via je collega’s van de sales! Aan jou de taak om te starten met het maken van de tekening. Zodra je deze klaar hebt en de klant is ook akkoord begint het echte organiseren. Je gaat direct aan de slag om een werkbare overzichtelijke planning te maken van het totale project. Zo inventariseer je o.a. wat er aan producten nodig is, wat de levertijden zijn, wanneer er met welk onderdeel gestart kan worden en hoe lang de klus gaat duren. Als jij je collega’s van de inkoop opdracht hebt gegeven om materiaal te bestellen houd jij het verloop ervan ook scherp. Op die manier kun jij meteen schakelen mocht er onverhoopt vertraging in de planning ontstaan. Je stelt dan niet alleen je collega’s op de hoogte maar uiteraard de klant ook. Jij bent overal in het project. Die rol als coördinator moet jou dus echt wel liggen.

Past dit bij jou? En heb jij verder

  • HBO opleiding in een bouwkundige of technische richting.
  • Gevoel voor techniek en technisch tekenen.
  • Ongekende communicatie skills om iedereen steeds te blijven informeren.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen en stuur dit aangevuld met je CV naar Anniek; anniek@jobbing.nl.
Koekje erbij?