arrow_drop_up arrow_drop_down

PMO on the go

''De clientbegeleider én preventief medisch onderzoeker binnen en buiten de deur''

Gezocht: PMO on the go

Prescan Baarn

Wie wij zijn

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen

Als PMO on the go ben je op twee manieren bij Prescan inzetbaar:


Enerzijds op de kliniek in Baarn of Amsterdam binnen een enthousiast team als cliënt begeleider. Gedurende de dag ben jij de houvast voor meerdere cliënten tegelijk. Je bent een gastvrouw/heer in hart en nieren en voelt aan waar iemand behoeft aan heeft. Jij bent een kei in overzicht houden en weet wie zich waar op welk moment bevindt. Je neemt bloed af bij aanvang van het onderzoek. Je werkt secuur en je zorgt dat het cliënten dossiers op orde zijn. Aan het eind van de onderzoeken rond je het programma af door het voeren van een eindgesprek. 


Anderzijds bij de klant voor de uitvoering van onze zakelijke programma’s. Gedurende de dag ontvang je de medewerkers van een bedrijf voor een Body check up programma, Je begeleidt en informeert en je verricht een aantal onderzoeken zoals bijvoorbeeld spirometrie, de visustest, bloeddruk test en wanneer nodig de bloedafname. Ben jij ondanks jouw medische achtergrond nog niet bekwaam in de spirometrie meting of bloedprikken, dan leiden wij je hiervoor op.

En heb jij of ben jij

  • Een medische achtergrond (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V, doktersassistent, paramedisch of vergelijkbaar) en bevoegd in bloedprikken of de wil dat te worden
  • Gastheer/vrouw zijn als tweede natuur
  • Zin om met een enthousiast team van collega’s aan de slag te gaan, flexibel inzetbaar (ook op zaterdag en/of zondag) voor 16 – 24 uur per week
  • Bereid om in meerdere klinieken in Nederland te werken
  • In bezit van een rijbewijs B

Je kunt deze functie uitbreiden met een cardio functie. Meer weten bekijk hier de vacature. Meer weten bekijk hier de vacature Cardio-assistent.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Danielle naar hrm@prescan.nl.

Koekje erbij?