arrow_drop_up arrow_drop_down

Radioloog

Voor onze kliniek in Baarn en Amsterdam

Radioloog

Prescan Baarn

Wie wij zijn

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliƫnten.

Wat ga je doen

Op de afdeling radiologie werken momenteel meerdere radiologen. Gezien de uitbreidingen die we de komende jaren voor ogen hebben zijn we op zoek naar een gedreven en professionele collega radioloog die als aandachtsgebied de thoracale en abdominale radiologie heeft. 


Samen met jouw collega radiologen ben je onderdeel van een hecht team met een toegewijd en uitdagend karakter die altijd open staan voor innovatie. Onze klinieken ontwikkelen zich continue waarin we samen werken met meerdere andere zorginstellingen binnen Nederland en daarbuiten om (preventief) radiologisch onderzoek naar een nieuw niveau te tillen. De focus van onze vestiging in Baarn ligt bij de MRI, maar ook echografie wordt uitgevoerd. Onze (medische) dienstverlening gaat de komende jaren worden uitgebreid met een nieuwe (3T) MRI en mogelijk een CT scanner. Jij gaat als zorgprofessional graag mee in deze ontwikkelingen en hebt een brede interesse op dit gebied.


Naast het zijn van medische professional heb je ook een sympathiek cliënt gericht karakter en kun je goed communiceren met iedereen om je heen. Past dit bij jou?

En ben jij

  • Een gediplomeerd radioloog met enkele jaren recente werkervaring en interesse in MRI radiologie
  • Heb je interesse in de rol en ontwikkeling van de preventie in de gezondheidszorg
  • Ambitieus en wil jij mee in de stroom van doorlopende innovatie binnen onze klinieken
  • 16 - 24 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar (ook op zaterdag en/of zondag en avonden)
  • Naast het zijn van een harde werker ook een leuke collega om mee samen te werken

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Danielle naar hrm@prescan.nl.


Meer informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Anne van Dam, Operationeel Manager klinieken Nederland via telefoon 074-2559255

Koekje erbij?