Vacature sanitair verkoper
arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature verkoper bij Teunissen & Becking

Vacature: Showmodel met badderwijsheid 

Voor iedere klant een ware beleving door badkamerland!

Teunissen & Becking medewerker

Gezocht: Showmodel met badderwijsheid

Vind jij dat bij ieder huis in Nederland een indrukwekkende badkamer hoort? En word je blij van klanten begeleiden in hun zoektocht naar de best passende stijl? Dan ben jij welkom om ons team te versterken en klanten te voorzien van een topkwaliteit badkamer.

Wij zijn:

Al meer dan 50 jaar een gerenommeerd begrip in de wereld van tegels, keukens en badkamers voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Met ons advies vertalen we ieders wensen graag naar een schitterend ontwerp. Thuis is de badkamer een relaxte ruimte om puur te genieten. Die beleving overdragen gebeurt al in de showroom. In een waar museum van wel 5000m2 presenteren wij onze badkamers als kunst. Past dit bij jou?


Ben jij:

  • Een commerciële enthousiasteling met een luisterend oor en drive voor passend advies
  • Gedreven om te baden in kennis zodat jij een echte specialist wordt
  • Flexibel om koopavonden en zaterdagen te werken
  • Zelf ook leuk om mee samen te werken

En heb jij:

  • Technische inzicht en de wil om (nog meer) te leren
  • De skills om ons visitekaartje te kunnen zijn
  • Zin om fulltime aan de slag te gaan in een team van leuke collega’s
De meest complete badkamers voor jou, Teunissen & Becking

Wat ga je doen:

Als verkoper weet je dat je goed moet kunnen luisteren en de juiste vragen nodig zijn om de behoefte van de klant te achterhalen. Ondanks ons enorme aanbod kun jij dit als geen ander. Met een positieve, klant- en service gerichte houding weet jij klanten te begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte badkamer. Bij het zien van jouw eerste ontwerp wanen ze zich al badend in het badschuim. Is de badkamer helemaal akkoord, dan zorg jij er samen met je collega’s voor dat alle producten worden besteld, afgeleverd en geplaatst.

Enthousiast

Zie jij dit helemaal zitten en is dit de baan waar jij blij van wordt? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Mail dit t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl.

Koekje erbij?