arrow_drop_up arrow_drop_down
Groothuis Bouwgroep logo

Gezocht: Secretaresse 40 uur

"met schakeltalent!"

 Ben jij klaar voor een veelzijdige job als Secretaresse bij Groothuis Bouwgroep te Genemuiden?

Omdat een collega is doorgestroomd naar directiesecretaresse, zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaresse op onze afdeling. Ben jij een duizendpoot die het hoofd koel kan houden? Dan zit jij bij ons secretariaat op je plek. Vanuit onze unieke ‘oranje keet’, de basis van ons secretariaat, pak jij, samen met je collega’s, diverse secretariële en facilitaire zaken op. Van het zijn van een gastvrouw voor de bezoekers tot aan het notuleren bij vergaderingen. Van telefoneren, mailen, afspraken plannen tot aan het verzorgen van een lunch, jij regelt het allemaal. Je bent echt een schakeltalent en bent goed in het continu bijstellen van de prioriteiten.


Met je team draag je bij aan de organisatieontwikkelingen en denk je vooruit om samen de afdeling naar een hoger niveau te brengen. Je wil aan de slag bij een innovatief familiebedrijf dat volop ontwikkelkansen biedt voor jouw toekomst.


Over ons

Groothuis Bouwgroep is een innovatief familiebedrijf uit Genemuiden. Dit jaar bestaan we 60 jaar. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bekende in de bouwwereld. Innovatief en met een open blik bieden wij succesvolle duurzame vastgoedoplossingen op maat, voor nu en voor later. Betrokken als we zijn zetten we de klant voorop door met hen verder te denken, verder te kijken en verder te zijn. Daarom gaat onze inzet verder!

Wat bieden we jou

Ruimte voor zelfontwikkeling? Check…. Zo worden wij elke dag een beetje slimmer. We hebben de drang het steeds een beetje beter te doen. Goede arbeidsomstandigheden met een prettige werkomgeving, goede balans tussen werk-privé tezamen met een prima salaris, vinden wij normaal. Waar praten we wel over? Hoe wij jouw inzet écht verder gaan brengen zodat jij dagelijks kunt uitblinken


Jij bent of hebt:

  • Proactief en assertief
  • Besluitvaardig en initiatiefrijk
  • Representatief en hebt aandacht voor detail en kwaliteit
  • Schriftelijk goed onderlegd
  • Een afgeronde opleiding Office Management of aanverwante hbo opleiding.
  • Uitstekende kennis van Word en Excel. Kennis van Navision is een pré.

Groothuis past bij jou als...

Jij verder wilt denken, verder wilt kijken en verder wilt zijn in een proces gestuurde organisatie met heldere doelstellingen. Of je nou verdieping of verbreding in je werk zoekt, jij bepaalt en realiseert je eigen ambities. Altijd dichtbij de klant, dichtbij elkaar en dichtbij jou. Laagdrempelig en met veel inspraak creëren wij samen ons succes.

team Groothuis Bouwgroep

Is je hart sneller gaan kloppen?

Geef ons dan één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met cv. Dit kun je sturen t.a.v. Jenine naar sollicitaties@groothuisbouwgroep.nl

Koekje erbij?