arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature automonteur bij COMBI

Sleutelkoning(in) van bolide tot bestelbus

‘De autotechnicus voor geel en grijs kenteken’

Ben jij dat? Word dan automonteur bij COMBI!

Jij kent de autotechniek van haver tot gort. Maar voor je gevoel wil je meer dan alleen auto’s de weg op helpen. Het is tijd voor meer. Tijd om je kennis uit te breiden met de techniek van de bedrijfswagen. Welkom bij COMBI!


Wie wij zijn
Een merkonafhankelijke full-service specialist gericht op verkoop, lease, reparatie en onderhoud van auto’s, bedrijfswagens én het grotere werk. Met een team van 20 collega’s maken we elke dag klanten blij en dus ook ons zelf. Door het leveren, repareren en onderhouden van klantvoertuigen aangevuld met onze wasstraat, staat hun wagenpark er altijd in topconditie bij.


Is dit jouw beurt?

Hallo speurneus! Zijn we bij jou aan het goede adres als we het hebben over iemand die zich het opsporen van mechanische en elektrische storingen van voertuigen eigen heeft gemaakt? Die na het stellen van de juiste diagnose, vervolgens zelfstandig de reparatie of onderhoudswerkzaamheden weet uit te voeren? Mooi! Dan hebben wij een goed gevulde gereedschapskist voor je, maar bovenal een enthousiast en hecht team om mee samen te werken. Bij ons is het zijn van monteur een veelzijdige job. Naast de personenauto’s werk je ook aan bedrijfswagens. Wij vinden het belangrijk en leuk om steeds een beetje beter te worden in wat we doen. Daarom delen wij wat we al weten en leren zo met én van elkaar. Die ondersteuning in je ontwikkeling zie je ook terug in het opleidingstraject. We laten je meegroeien met de toekomst, zodat jij de kennis bezit van de nieuwste technieken en zo bent voorbereid op wat komen gaat.


De werkdagen hebben normale werktijden, maar we verwachten een flexibele instelling als dat nodig is. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden gewoon goed voor elkaar, net zoals de waardering die je krijgt voor wat je doet.

Heb jij naast het zijn van een harde werker ook zin in de gezamenlijke lunch, soep van Renate en de snack op vrijdagmiddag?


En heb je verder

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding 1e of 2e autotechnicus
  • Certificaat APK Keurmeester (of bereid deze te halen)
  • Al wat sporen verdiend als monteur
  • De skills om verantwoordelijkheid te dragen en prioriteiten te zien
  • Zin om ons fulltime te komen vergezellen
Auto Combi vlag

Enthousiast?

Zet de turbo maar aan want dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou!

Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit naar: sollicitatie@autocombi.nl

Koekje erbij?