Vacature: Tegel en/of Sanitair verkoper
arrow_drop_up arrow_drop_down

Tegel en/of Sanitair verkoper

Gezocht: Tegel en/of Sanitair verkoper

Vind jij dat bij ieder huis in Nederland een indrukwekkende badkamer met spetterende tegels hoort? En word je blij van klanten begeleiden in hun zoektocht naar de best passende stijl? 

Dan ben jij welkom om ons team te versterken en klanten te voorzien van de juiste badkamer en/of tegel, verkrijgbaar in alle soorten en maten én allemaal van topkwaliteit.

Wij zijn

Al 57 jaar een gerenommeerd begrip in de wereld van tegels, keukens en badkamers voor zowel particuliere als voor de zakelijke klanten. Met ons advies vertalen we ieders wensen graag naar een schitterend ontwerp. Thuis is de badkamer een relaxte ruimte om puur te genieten. Die beleving overdragen gebeurt al in de showroom van wel 5000m2. Past dit bij jou?

En ben jij:

  • Een commerciële enthousiasteling met een luisterend oor en een drive voor passend advies.
  • Gedreven om niet alleen te adviseren maar ook de deal rond te maken.
  • Flexibel om koopavonden en zaterdagen te werken.

En heb jij:

  • Naast tegels ook ervaring met de verkoop van badkamers of de wil dit te leren.
  • Technische kennis of de wil om (nog meer) te leren.
  • Zin om ons team fulltime te komen versterken.

Wat ga je doen:

Als verkoper weet je dat je goed moet kunnen luisteren en de juiste vragen nodig zijn om de behoefte van de klant te achterhalen. Ondanks ons enorme aanbod kun jij dit als geen ander. Met jouw positieve, klant- en service gerichte houding weet jij ze te begeleiden in hun zoektocht naar die ene tegel of een complete badkamer. Bij jou aan tafel wanen ze zich al badend in het badschuim terwijl je ze een eerste ontwerp laat zien. Naast de particulier voorzie jij bijvoorbeeld een architect of aannemer ook van een compleet advies voor tegels en badkamers volgens de laatste trends.

Enthousiast?

Zie jij dit helemaal zitten en is dit de baan waar jij blij van wordt? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Mail dit t.a.v. Anniek naar; hetklikt@jobbing.nl 
Koekje erbij?