arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature Teunissen & Becking

Vacature: Showmodel met tegeltjeswijsheid

Voor iedere klant, de juiste tegel op de vloer en aan de wand!

Teunissen & Becking

Gezocht: showmodel met tegeltjeswijsheid

Vind jij dat bij iedere mooie keuken en indrukwekkende badkamer de fraaiste tegel hoort? En word je blij van klanten begeleiden in hun zoektocht naar de best passende tegel en mooiste badkamer? Dan ben jij welkom om ons team te versterken en bieden we jou deze uitdagende job aan.

Wij zijn:

Al meer dan 50 jaar een gerenommeerd begrip in de wereld van tegels, keukens en badkamers voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Met ons advies vertalen we ieders wensen graag naar een schitterend ontwerp. Onze keukens en badkamers zijn uit de kunst dus presenteren wij ze ook zo. De keuken meestal het hart van het huis en de badkamer een relaxte ruimte. Die beleving overdragen begint al in de showroom. Past dit bij jou?


Dan ben jij:

  • Een commerciële enthousiasteling met een luisterend oor en drive voor passend advies

  • Zelf ook leuk om mee samen te werken

  • Flexibel om koopavonden en zaterdagen te werken

En heb jij:

  • Tegelkennis en de wil om deze ervaring uit te bereiden en/of te verbreden richting sanitair

  • De skills om ons visitekaartje te kunnen zijn

  • Zin om fulltime aan de slag te gaan in een team van leuke collega’s

Teunissen & Becking vacature

Wat ga je doen:

Als verkoper weet je dat je goed moet kunnen luisteren en de juiste vragen nodig zijn om de behoefte van de klant te achterhalen. Met ons enorme aanbod via de tegelgroothandel uitgestald in de showroom, kun jij dit als geen ander. Met jouw positieve, klant- en service gerichte houding weet jij ze te begeleiden in hun zoektocht naar die ene tegel voor op de vloer, in de droomkeuken of perfecte badkamer. Naast de particulier voorzie jij ook de architect, aannemer of projectontwikkelaar van een compleet advies over tegels volgens de laatste trends.


Wil je naast je tegelkennis verdiepen ook je kennis verbreden, dan kan dat binnen de badkamerwereld. Samen met de klant maak je het ontwerp en bij jou aan tafel wanen ze zich al badend in het badschuim en help je hen ieder element uit te zoeken. 

Enthousiast?

Zie jij dit helemaal zitten en is dit de baan waar jij blij van wordt? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Mail dit t.a.v. Anniek naar; hetklikt@jobbing.nl.

Koekje erbij?