Vacature Tegelverkoper
Vacature Teunissen & Becking

Vacature: Klantenblijmaker met tegeltjeswijsheid

Voor iedere klant, de juiste tegel op de vloer en aan de wand!

Teunissen & Becking

Gezocht: klantenblijmaker met tegeltjeswijsheid

Vind jij dat bij iedere mooie keuken en indrukwekkende badkamer de fraaiste tegel hoort en lijkt het jou fantastisch onze klanten te helpen bij de zoektocht naar de best passende tegel? Dan bieden wij bij Teunissen & Becking jou deze uitdagende job aan.

Wij zijn:

Al meer dan 50 jaar een gerenommeerd begrip in de wereld van tegels, keukens en badkamers voor zowel particuliere als voor de zakelijke klanten. Met ons advies vertalen we ieders wensen graag naar een schitterend ontwerp. Onze showroom van 5000m2 is een waar museum. Onze keukens en badkamers zijn uit de kunst dus presenteren wij ze ook zo. De keuken meestal het hart van het huis en de badkamer een relaxte ruimte. Die beleving overdragen begint al in de showroom. Past dit bij jou?


Herken jij jezelf in het zijn van:

  • Een enthousiasteling met een luisterend oor voor het geven van het beste advies
  • Flexibel om koopavonden en zaterdagen te werken
  • Zelf ook leuk om mee samen te werken

Met daarnaast:

  • Wel of nog geen ervaring maar in ieder geval de onmetelijke drive om te leren
  • De skills om ons visitekaartje te kunnen zijn
  • Zin om fulltime aan de slag te gaan in een team van leuke collega’s
Teunissen & Becking vacature

Wat ga je doen:

Als verkoper weet je dat je goed moet kunnen luisteren en de juiste vragen nodig zijn om de behoefte van de klant te achterhalen. Ondanks ons enorme aanbod kun jij dit als geen ander. Met jouw positieve, klant- en service gerichte houding weet jij ze te begeleiden in hun zoektocht naar die ene tegel voor in hun droomkeuken of perfecte badkamer. Bij jou aan tafel wanen ze zich al badend in het badschuim terwijl je ze een eerste ontwerp laat zien. Naast de particulier voorzie jij bijvoorbeeld een architect of aannemer ook van een compleet advies voor tegels volgens de laatste trends.

Enthousiast?

Zie jij dit helemaal zitten en is dit de baan waar jij blij van wordt? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Mail dit t.a.v. Anniek naar; hetklikt@jobbing.nl.

Koekje erbij?