arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature truckmonteur bij Auto Combi

Trucktechneut voor elke combinatie

“het zwaargewicht voor truck en trailer”

Ben jij dat? Word dan truckmonteur bij Auto Combi 

Jij kent de vrachtwagentechniek van haver tot gort. Het zware werk is aan jou goed besteed. Maar je vindt het voor de afwisseling ook leuk om een lichtere bedrijfswagen de weg op te helpen. Welkom bij COMBI!


Wie wij zijn

Een merkonafhankelijke full-service specialist gericht op verkoop, lease, reparatie en onderhoud van auto’s, bedrijfswagens én het grotere werk. Met een team van 20 collega’s maken we elke dag klanten blij en dus ook ons zelf. Door het leveren, repareren en onderhouden van klantvoertuigen aangevuld met onze wasstraat, staat hun wagenpark er altijd in topconditie bij.


Is dit jouw sleutelfunctie?

Voorzien van een goed gevulde gereedschapskist heb je het ene moment een klus waarbij je de laadklep van een bakwagen repareert en het andere moment vervang je de remschijven van een truck. Naast dat je je af en toe moet vastbijten in de techniek om een lastige storing te verhelpen voer je ook APK en laadklepkeuringen uit. Binnen ons kleine en hechte team heb je echt het gevoel dat je het samen doet. Je collega’s zijn altijd bereid met je mee te denken. Zo leren we van én met elkaar. Voor onze klanten leveren we indien nodig ook maatwerk. We maken, bijvoorbeeld door een ombouw uit te voeren, van hun bedrijfswagen een waar pronkstuk. Dat wij merkonafhankelijk zijn, en jij dus alle merken in handen krijgt, maakt tevens dat jouw job heel afwisselend is.


De werkdagen hebben normale werktijden, maar we verwachten een flexibele instelling als dat nodig is. Naast uiteraard een goede beloning krijg je ook waardering voor wat je doet. Bovendien ondersteunen we je in de ontwikkeling die je op jouw vakgebied nog voor ogen hebt. We hebben een opleidingstraject om je kennis te verdiepen of te verbreden. Zo blijf jij altijd up to date en klaar voor de toekomst.


Natuurlijk ben je naast een harde werker ook een leuke motiverende collega. Op jouw beurt ga jij die namelijk ook krijgen aangevuld met gezamenlijke lunch, als je wilt een kop soep van Renate of een vrijdagmiddagsnack. Past dit bij jou?


En heb je verder

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de voertuigtechniek
  • APK bevoegdheid zware bedrijfsvoertuigen, tachograaf en rijbewijs C(E) (of bereid deze te halen)
  • Capaciteit om zelfstandig te werken en diagnoses te stellen
  • Een flinke dosis enthousiasme en leergierigheid
  • Zin om ons fulltime te komen vergezellen
Vlag Auto Combi

Enthousiast?

Zet de turbo maar aan want dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou!

Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit naar: sollicitatie@autocombi.nl

Koekje erbij?