arrow_drop_up arrow_drop_down

Veiligheidsmaker

"Als elektromonteur houd jij iedere boef buiten de deur”

Wie we zijn

Bij SeQel staan we voor veiligheid. Met een breed aanbod aan innovatieve security oplossingen van concept tot montage, hebben we alle middelen in huis om van iedere woning, bedrijf of project een goed beveiligde plek te maken. Samen met een gedreven en leuk team realiseren we maatwerk voor iedere klant.

Wat ga jij doen?

Als veiligheidsmaker bij SeQel ben jij dé elektricien die zorgt dat alle security en aanverwante systemen doen wat ze moeten doen. Zo doe je bijvoorbeeld een vooropname en risicobepaling van de beveiligingssystemen. Daarnaast bijt je je ook vast in het bedenken van oplossingen voor de integratie van systemen, zodat je ze uiteindelijk zelf monteert en werkend op levert bij de klant op locatie.


Je werkt zelfstandig maar niet alleen. Samen met je collega’s werk je projectmatig en doe je mee in de 24/7 oproepdienst pool. Jij weet dat je actief bent in een branche die met zijn tijd mee moet en daarom blijf je jezelf ontwikkelen door bijvoorbeeld het doen van een zelfstudie. Waar we vol overgave werken, hebben we uiteraard ook plezier. Met elkaar staan we iedere dag weer te knallen en maken we er een fijne werkdag van.

Past dit bij jou? En heb je verder...

  • MBO werk en denkniveau met 2 jaar aantoonbare ervaring in soortgelijke functie
  • Rijbewijs B
  • Kennis van zwakstroom- en laagspanningssystemen, IP netwerken en netwerkconfiguratie
  • Een neus voor techniek en affiniteit met security systemen
  • Goede communicatie skills voor je contact met klant en collega
  • Zin om ons fulltime te komen versterken
Qonnected

Enthousiast?

Dan zijn wij ook heel erg benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen en stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. H. Smit naar vacature@seqel.nl

Koekje erbij?