arrow_drop_up arrow_drop_down

Verspaner

 “Die om zijn draaien en frezen wordt geprezen"

Gezocht: Verspaner

Wie wij zijn

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. We werken samen met Aerolift en UBO en realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen. 

 Wie we zoeken

Een echte doener die met zijn handen maakt wat zijn ogen op de werktekening zien. Je krijgt het hele tekenpakket aangeleverd en daardoor weet je dus ook hoe het eindproduct wordt. Wel leuk om te weten waar je aan werkt en handig is het natuurlijk al helemaal. Je kunt op deze manier goed zien wat prioriteit heeft en daar naar eigen inzicht als eerste mee aan de slag gaan. Je hebt veelal een vaste plek achter de machine of dat nu de draaibank of de freesbank is. Maar er zijn meer bewerkingen dan draaien en frezen waar jij je mee bezig houdt. Van kotteren en gasdraad snijden tot bijvoorbeeld spiebaan steken, draag jij bij aan een mooi product. Daar word jij blij van!


Je collega’s zijn altijd in de buurt. Het gevoel dat we het echt samen doen is groot. Evenals het meedenken in passende oplossingen om het soms net even anders aan te pakken en je zo met elkaar een mooi eindresultaat behaalt.

Wil jij dit? En heb jij verder

  •  MBO praktijkopleiding richting werktuigbouwkunde
  • Kennis van het bedienen van conventionele machines
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om je zelf verder te ontwikkelen
  • Zin om met veel plezier samen te werken met leuke collega’s

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. 

Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl  

Koekje erbij?