Vacature: Werkvoorbereider
arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature werkvoorbereider

Maatwerkvoorbereider

'voor ieder interieur'

Nice tot meet you!

Wie wij zijn

Bij Harmeling Interieurs maken we wensen tot werkelijkheid. We ontwikkelen en realiseren maatwerkinterieurs voor winkels, projecten en particulieren. Dit doen we met een bevlogen team van collega’s. Allemaal uit het juiste hout gesneden en met een gezamenlijk doel. Namelijk het overtreffen van verwachtingen van onze klant.

Nice to meet you

Harmeling op maat voor jou!

Het is een feestje om in ons team te werken, iedereen heeft tijd voor een praatje en er is ruimte voor een grap. Daarnaast ontdekken wij samen waar jouw interesse en kracht ligt én krijg je ruimte zodat jij kunt groeien. Jij neemt hier uiteraard zelf ook je verantwoordelijkheid in en komt met goede ideeën. Met onze bedrijfsomvang zijn er voldoende mogelijkheden om jouw vakmanschap verder te ontwikkelen.

Procesbaas van ontwerp tot eindproduct

Dat je gaat tekenen staat vast. Jij zorgt voor de precieze vertaling van ontwerp naar werktekening. Maar daar stopt het niet en dat is nou juist zo leuk aan deze job. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het hele proces. Dat betekent dat je naast tekenen en inkopen ook het budget bewaakt en contact onderhoudt met klanten, leveranciers en je collega’s. Je hebt te maken met veel soorten projecten want iedere klant is…maatwerk! Bouwend op je specialisme draai jij je hand voor geen enkel project om. Je hebt de vrijheid om je proces zelf in te plannen maar deadline is deadline! Om je doel te bereiken word je uitgedaagd om mee te denken. Wat werkt het beste, makkelijkst en snelst. Loopt er iets knel dan is jouw uitdaging een oplossing te bedenken. Naast het zijn van de specialist weet je dus ook overal wat van af. 

Werkplek Harmeling

Past dit bij jou? 

En heb jij verder
  • Een opleiding MBO+ in de richting van werkvoorbereider/interieurbouw

  • Kennis van autocad 2D (het liefst ook 3D) en van diverse materialen en constructies

  • Wel oren naar een wekelijkse warme hap in een eigentijdse kantine

  • Zin om ons fulltime te komen verblijden

vrachtwagen harmeling

Nice to meet you!

Enthousiast? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit t.a.v. Ted t.tibben@harmeling.nl 

Koekje erbij?