Vind de juiste kandidaat voor je vacature

KENNISEVENT EMPLOYER BRANDING

Na groot succes in Hardenberg, nu in Almelo!
Heb jij je al aangemeld? 

15-03-2018

Starts at 15:00

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Hou van je nieuwe collega!

Gaat dat te ver? Nee, je hoeft niet met elkaar te trouwen natuurlijk, maar een goede werkrelatie is essentieel om het maximale uit je mensen te halen. Collega's die écht passen binnen jouw organisatie, meebewegen richting toekomst en continu het beste uit zichzelf halen. Zij bouwen immers de cultuur, zorgen voor tevreden klanten en zakelijk succes.


Laat zien wie je bent, wie je zoekt en wat je te bieden hebt. Met Jobbing haal je de welbekende klik aan tafel naar voren. Ongelooflijk? Nee hoor, ons motto: 

Klikt 't, dan werkt het!

Ben jij ook klaar met...

  • de tijd die het kost om een geschikte kandidaat te vinden?
  • de beste kandidaat op papier die aan tafel niet de beste blijkt te zijn?
  • het moeilijk bereiken van de echte toppers?
  • de administratieve rompslomp rondom een vacature?
  • de hoge tarieven van recruitmentbureaus?

Wat wij doen

Waardenscan

Krijg inzicht in waarom mensen juist bij jou werken en wat jouw werkomgeving uniek maakt.

Ja, vertel mij meer

Werkgeversmerk

Laat medewerkers beleven hoe jij bent als werkgever. Breng jouw merk van binnen naar buiten.

Ja, vertel mij meer

Recruitment

Wij vinden de topper die écht bij jou past en creëren fans voor de toekomst.

Ja, vertel mij meer

Communicatie

Wij bereiken de topper op verrassende wijze, altijd passend bij jouw organisatie.

Ja, vertel mij meer

Een aantal organisatie die al met ons samenwerken:

Waarden scan Jobbing

Waardige waarden

Je wilt de mensen aantrekken die zich thuis voelen in je organisatie en passen bij jouw DNA. Dat ze samen met jou in de missie geloven en de gestelde doelen willen behalen. Maar hoe trek je die toppers aan die echt passen bij wie jij bent? De fit tussen organisatie en persoon is het vertrekpunt zodat iemand het beste uit zichzelf en de functie haalt. 


Jouw waarden profiel vormt de basis om huidige medewerkers bevlogen te houden en nieuwe passende collega's te vinden. Waarden sturen gedrag. Daar waar kennis & ervaring te ontwikkelen zijn, is wie iemand is in de basis niet te veranderen.

Werkgeversmerk

Wat maakt jou onderscheidend als werkgever? Wist je dat heel veel bedrijven onbewust iets anders naar buiten uitdragen dan ze intern zijn? Hoe krijg je dan de juiste collega aan de deur? Iedere organisatie is bijzonder, uniek en anders. Laat dit zien. 


Samen creëren wij een sterk werkgeversmerk door te bepalen wie je bent, wie je zoekt en wat je te bieden hebt. Wij brengen marketing en HR samen in een optimale en opvallende communicatiemix richting arbeidsmarkt. 

Recruitment: vind je topper

De tijd dat iedereen reageert op een vacature is voorbij. Evenals het bereiken van de doelgroep met een enkele advertentie. Het zoeken naar die collega is niet meer leuk. Daarbij komt dat recruitment bureaus niet alleen kostbaar zijn, maar ook niet werken vanuit wie jij bent.


Wij doen dit anders, want die ene topper is het waard. Als verlengstuk van jouw organisatie benaderen wij potentiële collega's. Dus vanuit jouw bedrijfsnaam, wel zo persoonlijk! Door onze werkwijze ontvang je sollicitaties van beter passende toppers die graag bij jou willen werken.

Communicatie: bereik je topper

Het is steeds lastiger om op basis van functie inhoud het verschil te maken. Zeg nou zelf, wat maakt jouw vacature(tekst) onderscheidend voor een vergelijkbare functie? Jij maakt als organisatie toch het verschil?

 

Doe het anders! Vertaal hetgeen wat jou uniek en bijzonder maakt. Door de juiste combinatie en inzet van kanalen weten wij werkbeleving en sfeer neer te zetten. Met als resultaat een verrassend effect bij de juiste toppers.

Speciale kennismakingsactie

Wie werkt er nog meer met ons samen:

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


Ja, dat wil ik!

50%
Neem contact met mij op
Klikt 't, dan werkt het!
Ik wil meer weten