Vind de juiste kandidaat voor je vacature
Koekje erbij?

Goed personeel heb je nooit teveel!

Waarom kiest die topper voor jou?

Wat wij doen

Waardenscan

Krijg inzicht in waarom mensen juist bij jou werken en wat jouw werkomgeving uniek maakt.

Ja, vertel mij meer

Werkgeversmerk

Laat medewerkers beleven hoe jij bent als werkgever. Breng jouw merk van binnen naar buiten.

Ja, vertel mij meer

Recruitment

Wij vinden de topper die écht bij jou past en creëren fans voor de toekomst.

Ja, vertel mij meer

Communicatie

Wij bereiken de topper op verrassende wijze, altijd passend bij jouw organisatie.

Ja, vertel mij meer

Hou van je nieuwe collega!

Gaat dat te ver?

Nee hoor, je hoeft niet met elkaar te trouwen natuurlijk, maar een goede werkrelatie is essentieel om het maximale uit je mensen te halen. Collega's die écht passen binnen jouw organisatie, bewegen mee richting de toekomst en halen continu het beste uit zichzelf. Zij bouwen de cultuur, zorgen voor tevreden klanten en zakelijk succes. Dat wil iedere werkgever toch?


Laat zien, Wie je bent, Wie je zoekt en Wat je te bieden hebt. 

Met Jobbing haal je de welbekende klik aan tafel naar voren. Ongelooflijk? Nee hoor, ons motto: 

Klikt 't, dan werkt het!

Ben jij ook klaar met...

  • de tijd die het kost om een geschikte kandidaat te vinden?
  • de beste kandidaat op papier die aan tafel niet de beste blijkt te zijn?
  • het moeilijk bereiken van de echte toppers?
  • de administratieve rompslomp rondom een vacature?
  • de hoge tarieven van recruitmentbureaus?

En wil je daar graag wat aan doen? Jobbing biedt de helpende hand!

Wat anderen zeggen

"Een pakkende vacaturetekst waar ik me mee heb kunnen onderscheiden heeft mij de juiste kandidaat opgeleverd waarmee ik echt een klik heb."Roald Hans - Eigenaar

"Met het afnemen van een waardenscan werd onze bedrijfscultuur inzichtelijk. Door de werving hierop af te stemmen hebben we de juiste collega gevonden"Bernd Edelijn - Qonnected

"De samenwerking met Jobbing heeft ons inzicht gegeven wie onze doelgroep is, waar deze zich bevindt en hoe je ze vervolgens beweegt." Ilse Mannessen - AK Schoonmaak

"Het is in het verleden vaak lastig geweest om goed personeel te vinden. Jobbing is hiermee aan de slag gegaan en in zeer korte tijd hadden wij de mogelijkheid om met meerdere passende kandidaten in gesprek te gaan." 

Danièl Miller - Dijk Natural Collections

"De titel luidde “gezocht Terreinwagen met het charisma van een limousine”. Was dit allemaal niet teveel van het goede? Niets bleek minder waar, de kwaliteit van reacties was boven verwachting."


Wilfred Lenters - Auto Combi

Een aantal organisatie die al met ons samenwerken

De Stappen

Waarden scan Jobbing

Waardige waarden

Je wilt de mensen aantrekken die zich thuis voelen in je organisatie en passen bij jouw DNA. Dat ze samen met jou in de missie geloven en de gestelde doelen willen behalen. Maar hoe trek je die toppers aan die echt passen bij wie jij bent? De fit tussen organisatie en persoon is het vertrekpunt zodat iemand het beste uit zichzelf en de functie haalt. 


Jouw waarden profiel vormt de basis om huidige medewerkers bevlogen te houden en nieuwe passende collega's te vinden. Waarden sturen gedrag. Daar waar kennis & ervaring te ontwikkelen zijn, is wie iemand is in de basis niet te veranderen.

Werkgeversmerk

Wat maakt jou onderscheidend als werkgever? Wist je dat heel veel bedrijven onbewust iets anders naar buiten uitdragen dan ze intern zijn? Hoe krijg je dan de juiste collega aan de deur? Iedere organisatie is bijzonder, uniek en anders. Laat dit zien. 


Samen creëren wij een sterk werkgeversmerk door te bepalen wie je bent, wie je zoekt en wat je te bieden hebt. Wij brengen marketing en HR samen in een optimale en opvallende communicatiemix richting arbeidsmarkt. 

Recruitment: vind je topper

De tijd dat iedereen reageert op een vacature is voorbij. Evenals het bereiken van de doelgroep met een enkele advertentie. Het zoeken naar die collega is niet meer leuk. Daarbij komt dat recruitment bureaus niet alleen kostbaar zijn, maar ook niet werken vanuit wie jij bent.


Wij doen dit anders, want die ene topper is het waard. Als verlengstuk van jouw organisatie benaderen wij potentiële collega's. Dus vanuit jouw bedrijfsnaam, wel zo persoonlijk! Door onze werkwijze ontvang je sollicitaties van beter passende toppers die graag bij jou willen werken.

Communicatie: bereik je topper

Het is steeds lastiger om op basis van functie inhoud het verschil te maken. Zeg nou zelf, wat maakt jouw vacature(tekst) onderscheidend voor een vergelijkbare functie? Jij maakt als organisatie toch het verschil?

 

Doe het anders! Vertaal hetgeen wat jou uniek en bijzonder maakt. Door de juiste combinatie en inzet van kanalen weten wij werkbeleving en sfeer neer te zetten. Met als resultaat een verrassend effect bij de juiste toppers.

Speciale kennismakingsactie

Wie werkt er nog meer met ons samen:

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


Ja, dat wil ik!

Ik wil interessante emails van jullie ontvangen